Χάρι-Μέγκαν: Πότε θα γεννηθεί η κόρη τους – Η σημασία της ημερομηνίας για τη βασιλική οικογένεια

Μέσα στο καλοκαίρι θα ερχόταν στη ζωή η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μικρή αναμένεται να γεννηθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10/6. Το σημαδιακό αυτής της ημέρας, ωστόσο, είναι ότι πως στις 10 Ιουνίου θα ήταν τα 100ά γενέθλια του παππού του Δούκα του Σάσεξ, πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου, σε ηλικία 99 ετών.

Πηγές των Ανακτόρων σημειώνουν ότι το ζευγάρι μπορεί να δώσει στην κόρη του όνομα εμπνευσμένο από τον αείμνηστο Δούκα του Εδιμβούργου, για να τιμήσει τη μνήμη του, κάτι που έχουν κάνει ήδη οι εγγονές του Ευγενία, η οποία ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι ονόμασε τον γιο της August Philip Hawke Brooksbank και η Ζάρα Τίνταλ, που γέννησε τον Μάρτιο και ονόμασε τον γιο της Λούκας Φίλιπ Τίνταλ.

Λέγεται ότι ένα όνομα που μπορεί να διαλέξει για τη νεογέννητη το ζευγάρι είναι το Πιπ (Φιλίππα) αλλά και το Λίλι, από το χαϊδευτικό της γιαγιάς του πρίγκιπα Χάρι, Ελισάβετ, Λίλιμπετ, επειδή έτσι την αποκαλούσε ο επί 73χρόνια σύζυγός της.

Όπως δήλωσε πηγή, “η γέννηση της μικρής αναμένεται στα γενέθλια του Φίλιππου και θα ήταν τόσο ιδιαίτερο αν γεννιόταν τότε. Αυτό και αν την ονόμαζαν Πιπ θα ήταν υπέροχος τρόπος για να τιμήσουν τον Φίλιππο. Ο Χάρι συζητούσε την πιθανή ημερομηνία γέννησης της κόρης του καθώς και πιθανά ονόματα με στενούς φίλους. Τώρα που πλησιάζει η μέρα μιλάνε αρκετά ανοικτά” είπε η πηγή ενώ επεσήμανε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο να σπάσουν τις βασιλικές συμβάσεις όσον αφορά στο όνομα του παιδιού. “Συζητάνε τα Πιπ και Λίλι. Δεν είναι ακριβώς παραδοσιακά βασιλικά ονόματα αλλά και αυτοί οι δύο δεν είναι ακριβώς παραδοσιακό βασιλικό ζευγάρι” σημείωσε η πηγή των Ανακτόρων. Η Μέγκαν λέγεται πως σχεδιάζει να γεννήσει στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και το ζευγάρι αναμένεται να κάνε ι ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μόλις γεννηθεί η κόρη του. Πηγή προσκείμενη στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε στο Page Six πως “και οι δύο θα κάνουν ένα διάλειμμα για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα είναι καλοκαίρι και θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα πάρουν τον χρόνο τους ώστε να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί μόλις έρθει το μωρό”.

.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ