Χάρι – Μέγκαν: Υποβιβάστηκαν στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας – Το παρασκήνιο των αλλαγών – ΦΩΤΟ

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν υποβιβαστεί στον επίσημο ιστότοπο της, βασιλικής οικογένειας, Royal Family, από τότε που άφησαν τους ανώτερους ρόλους τους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρατίθενται τώρα κάτω από τον Πρίγκιπα Έντουαρντ και τη Σόφι Βέσεξ, καθώς και τον Δούκα της Υόρκης στον επίσημο ιστότοπο. Ο αυξανόμενος ρόλος του Πρίγκιπα της Ουαλίας ως ενεργού κληρονόμου που προετοιμάζεται να ανέβει στο θρόνο αντικατοπτρίζεται στη δική του προώθηση στην κορυφή της ενότητας «Royal Family» στο www.royal.uk.

Η Βασίλισσα έχει αφαιρεθεί και αντίθετα εμφανίζεται ψηλότερα στη σελίδα. Παρά τον ανασχηματισμό, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα «εξισορροπούν το χρόνο τους» μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Η αλλαγή έρχεται καθώς ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του η Κόμισα του Βέσεξ συμμετείχαν στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή τους από το γάμο τους το 1999. Το ζευγάρι απάντησε με γέλια στην αμφιλεγόμενη συνέντευξη του Χάρι και του Μέγκαν, καθώς επέμειναν ότι οι βασιλείς παραμένουν οικογένεια «ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει».

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η Sophie είναι μία από τις τέσσερις πιστές, διακριτικές και «εντελώς αξιόπιστες» γυναίκες του εσωτερικού κύκλου της Βασίλισσας που προσφέρουν κρίσιμη υποστήριξη καθώς αντιμετωπίζει τη ζωή χωρίς τον αγαπημένο της πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε στις 9 Απριλίου, σε ηλικία 99 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ