Επεισοδιακά γεννητούρια στο Μπάκιγχαμ – Η εγγονή της βασίλισσας γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Ζάρα Τίνταλ, κόρη της πριγκίπισσας Άννα. Τον επεισοδιακό τοκετό επιβεβαίωσε ο σύζυγος της Ζάρα, Μάικ Τίνταλ, ο οποίος περιέγραψε πώς η 39χρονη εγγονή της βασίλισσας γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου του σπιτιού τους. Ο Λούκας Φίλιπ Τίνταλ γεννήθηκε την Κυριακή στις 18.00 στο μπάνιο του σπιτιού στο Γκλόσεστερ και ζύγιζε 3,742 κιλά. Ο περήφανος πατέρας Μάικ Τίνταλ που μαζί με τη Ζάρα έχουν δύο κόρες, την επτάχρονη Μία και τη δίχρονη Λένα, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση στο podcast του αποκαλώντας τη σύζυγό του μαχήτρια.

Ο τρόπος ανακοίνωσης της γέννησης του γιου του δείχνει ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής μακριά από αυλές και Ανάκτορα. Άλλωστε, από την αρχή οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους. Η Ζάρα δεν έχει τίτλο Αυτού Εξοχότης όπως τα ξαδέλφια της, Ουίλιαμ, Χάρι, Ευγενία και Βεατρίκη και ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της πριγκίπισσας Άννας που δεν ήθελε τίτλους για τα παιδιά της, Πίτερ και Ζάρα.

Ο Μάικ μιλώντας στο podcast του είπε: “Η Κυριακή έγινε ακόμη καλύτερη επειδή το αγοράκι μας έφθασε στο σπίτι”. Αναφερόμενος στον τοκετό είπε ότι η Ζάρα είχε συσπάσεις το προηγούμενο βράδυ, οπότε κανόνισαν να φροντίσει κάποιος τις Μία και Λένα, αλλά το μικρό αγοράκι έφθασε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν να φθάσουν στο μαιευτήριο.

“Ευτυχώς η φίλη της Ζάρα, Ντόλι,ήταν εκεί και κατάλαβε ότι δεν θα προλαβαίναμε να φθάσουμε εγκαίρως στο νοσοκομείο, οπότε τρέξαμε στο γυμναστήριο, πήραμε ένα χαλάκι, μέσα στο μπάνιο, πετσέτες κάτω και πάμε. Ευτυχώς η μαία που θα μας συναντούσε στο νοσοκομείο δεν ήταν μακριά και ήρθε σπίτι. Έφθασε τη στιγμή που πιστεύουμε ότι το βρέφος είχε πάρει θέση και μετά η δεύτερη μαία έφθασε τη στιγμή που το κεφάλι είχε βγει!” περιέγραψε ο Μάικ.

Όσο για την κατάσταση της Ζάρα είπε: “Όπως κάθε άνδρας θα έλεγε, είναι μια μαχήτρια, όπως πάντα”.

Για τον τοκετό σημείωσε: “Ήταν ένα αργό ταξίδι. Το πρώτο γεννήθηκε στο Gloucester Royal, έγινε με τον σωστό τρόπο, και στη συνέχεια το δεύτερο ήρθε στο Στρουντ, σε τοπική μαιευτική κλινική. Και αυτό τώρα δεν προλάβαμε καν να φθάσουμε”.

Εκπρόσωπος για το ζευγάρι είπε: “ΟΗ Ζάρα και ο Μάικ Τίντελ με χαρά ανακοινώνουν τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους Λούκας Φίλιπ Τίνταλ. Ο μικρούλης είναι το δέκατο δισέγγονο της βασίλισσας και του Δούκα του Εδιμβούργου και 22ος στον θρόνο”.

σχολίασε κι εσύ