Μπρους Γουίλις: «Είναι ακόμη ο εαυτός του παρά το ότι δεν μιλάει» – Τι λέει ο συνεργάτης του Γκλεν Γκόρντον Κάρον 

Ο δημιουργός του «Moonlighting» Γκλεν Γκόρντον Κάρον εξακολουθεί να είναι καλός φίλος με τον πρωταγωνιστή της σειράς Μπρους Γουίλις, ο οποίος παλεύει με τη νευροεκφυλιστική διαταραχή της μετωποκροταφικής άνοιας.

Ο Κουεντίν Ταραντίνο θέλει να δώσει έναν τελευταίο ρόλο στον Μπρους Γουίλις

Το “Moonlighting” μεταδίδεται τώρα στο Hulu, με πρωταγωνιστή τον Γουίλις, 68 ετών, ο οποίος έγινε αστέρι στη σειρά του ABC (1985-89) με συμπρωταγωνιστή τον Cybill Shepherd.

«Ξέρω ότι είναι πολύ χαρούμενος που η σειρά θα είναι διαθέσιμη για τον κόσμο, παρόλο που δεν μπορεί να μου το πει αυτό», είπε ο Caron, 69 ετών. Ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την υποκριτική λόγω της υγείας του. «Το συζητήσαμε και ξέρω ότι είναι ενθουσιασμένος».

Μπρους Γουίλις: Επιδεινώνεται η υγεία του – «Γίνεται όλο και χειρότερα»

«Η διαδικασία [για να μεταφερθεί το «Moonlighting» στο Hulu] κράτησε αρκετό καιρό και η νόσος του Μπρους είναι μια προοδευτική ασθένεια, έτσι μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί του, προτού η ασθένεια τον καταστήσει τόσο αδύναμο να επικοινωνήσει όσο είναι τώρα, σχετικά με την ελπίδα να παίξει ξανά μπροστά στον κόσμο. Ξέρω ότι σημαίνει πολλά για αυτόν».

Ο Caron είπε ότι προσπαθεί να συναντά από κοντά τον ηθοποιό του “Die Hard” κάθε μήνα.

Ο Γκλεν Γκόρντον Κάρον, ο οποίος δημιούργησε το «Moonlighting», προσπαθεί να επισκέπτεται τον Μπρους Γουίλις όσο πιο συχνά μπορεί.
Εικόνες GC

«Δεν είμαι πάντα τόσο καλός, αλλά προσπαθώ και μιλάω μαζί του και τη σύζυγό του [Emma Heming Willis] και έχω μια περιστασιακή σχέση με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του», είπε ο Caron. «Προσπάθησα πολύ σκληρά να μείνω στη ζωή του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αυτό που κάνει [την ασθένειά του] τόσο συγκλονιστική είναι [ότι] αν έχετε περάσει χρόνο με τον Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχει κανένας που να έχει περισσότερη χαρά από αυτόν. Αγαπούσε τη ζωή και… απλώς λάτρευε να ξυπνάει κάθε πρωί και να προσπαθεί να ζήσει τη ζωή στο έπακρο».

Και πρόσθεσε: «Έτσι, η ιδέα ότι τώρα βλέπει τη ζωή μέσα από μια πόρτα οθόνης, αν θέλετε, έχει πολύ λίγο νόημα. Είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός τύπος». Ο Caron είπε ότι πιστεύει ότι ο Μπρους Γουίλις τον αναγνωρίζει όταν τον επισκέπτεται.

«Η αίσθηση μου είναι μέσα στα τρία πρώτα λεπτά ξέρει ποιος είμαι», περιέγραψε. «Δεν είναι εντελώς λεκτικός. Κάποτε ήταν αδηφάγος αναγνώστης —δεν ήθελε να το μάθει κανένας— και τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως είναι ακόμα ο Μπρους».

«Όταν είσαι μαζί του ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί», σημείωσε, «αλλά η χαρά της ζωής έχει φύγει».

Και οι πέντε σεζόν του “Moonlighting” είναι πλέον διαθέσιμες στο Hulu.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ