Ο Κουεντίν Ταραντίνο θέλει να δώσει έναν τελευταίο ρόλο στον Μπρους Γουίλις

Η αποκάλυψη ήρθε από την Daily Express: ο γνωστός κινηματογραφιστής Κουεντίν Ταραντίνο επιθυμεί να δώσει έναν τελευταίο μικρό ρόλο στην επόμενη ταινία του, που θα ονομάζεται “The Movie Critic” στον καλό του φίλο Μπρους Γουίλις.

Tου Ιωσήφ Αβράμογλου

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, τόσο στο “Pulp Fiction”, όσο και στο φιλμ του 1995 “Four Rooms”, στο οποίο ο Μπρους Γουίλις είχε έναν περίεργο ρόλο για τον οποίο δεν δέχθηκε αμοιβή μιας και τον έπαιξε για χάρη του σκηνοθέτη. Ωστόσο για τον ρόλο εκείνον, ο Γουίλις δεν αναφέρθηκε ούτε στους τίτλους της ταινίας, διότι εφόσον δεν αμείφθηκε, δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του συνδικαλιστικού οργάνου των ηθοποιών στην Αμερική (Screen Actors Guild – SAG).

Ως γνωστόν, στις αρχές της φετινής χρονιάς, ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, μία ασθένεια που δημιουργεί προβλήματα με την συμπεριφορά και την ομιλία του ανθρώπου. Αυτό προέκυψε μετά το γεγονός όπου ο Μπρους Γουίλις είχε ήδη αποχωρήσει από την ενεργό δράση της καριέρας του, επειδή είχε διαγνωστεί με αφασία.

Η επερχόμενη ταινία του Ταραντίνο θα αναφέρεται σε έναν δημοσιογράφο πορνογραφικού περιοδικού στη Νότια Καλιφόρνια το 1977. Ο εν λόγω χαρακτήρας είναι πραγματικός και ο δημοσιογράφος πράγματι έγραφε σε ένα πορνοπεριοδικό, που διάβαζε ο σκηνοθέτης σε νεαρή ηλικία, όταν ακόμα δούλευε γεμίζοντας αυτόματους πωλητές με αναψυκτικά και σνακ.

Κουεντίν Ταραντίνο Μπρους Γουίλις
Miramax Films

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ