Αθηνά Παντελίδου: Η νέα ανάρτησή της – “Παντελή μου, πόσα ανέχτηκες;”

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους μέσω Twitter προς την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Ωστόσο, δεν γίνεται σαφές αν η συγκεκριμένη δημοσίευσή της έχει άμεση σχέση με τα όσα έχουν συμβεί τελευταία ανάμεσα στον γνωστό Κύπριο μουσικοσυνθέτη και εκείνη.

Τι ανάρτηση έκανε η Αθηνά Παντελίδου στο Instagram

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία του γιού της και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Είναι κάποιες στιγμές που τα δάκρυα καίνε ,όμως εσύ δεν είσαι εδώ. Παντελή μου, παλληκάρι μου πόσα ανέχτηκες;»

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους και η ανάρτησή του

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…».

Να σημειωθεί ότι ο γνωστός στιχουργός είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ότι είχε ακούσει την μητέρα του Παντελή Παντελίδη να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του, πάνω από τον τάφο του γιου της. Η ίδια μετά του έστειλε εξώδικο αναφορικά με τις δηλώσεις του αυτές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ