Ασταμάτητη η Σερ: Η 77χρονη λέει ότι προτιμά νεότερους συντρόφους επειδή οι άνδρες της ηλικίας της «είναι όλοι νεκροί»

Η Σερ εξακολουθεί να πιστεύει στην αγάπη και την απολαμβάνει. Η σχέση της με τον 38χρονο μουσικό παραγωγό έχει βρεθεί στο επίκεντρο κριτικής, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια προτιμά να ζει τη ζωή της στο έπακρο.

Σχολίασε ότι προτιμά να έχει νεότερους φίλους επειδή όλοι οι άνδρες της δικής της ηλικιακής ομάδας έχουν πεθάνει.

Η 77χρονη τρέφει μακροχρόνια αγάπη για τους νεότερους άνδρες και αυτή τη στιγμή βγαίνει με το δισκογραφικό στέλεχος Alexander ‘AE’ Edwards, 38 ετών. Τώρα εξήγησε ότι το σκεπτικό της για να βγαίνει με νεότερους άντρες είναι ότι όλοι οι μεγαλύτεροι τρομοκρατήθηκαν από την προσωπικότητά της.

Θα προτιμούσε να βγαίνει με άνδρες από μεταγενέστερες γενιές, που «μεγάλωσαν από γυναίκες σαν εμένα» και ως αποτέλεσμα δεν τη φοβήθηκαν ποτέ.

«Και ο λόγος που συναναστράφηκα με νεαρούς άνδρες είναι επειδή άνδρες της ηλικίας μου ή μεγαλύτεροι – λοιπόν, τώρα είναι όλοι νεκροί», αστειεύτηκε στο The Jennifer Hudson Show αυτή την εβδομάδα. «Αλλά πάντα φοβόντουσαν να με πλησιάσουν» σχολίασε.

«Είμαι ντροπαλή με τους άνδρες»

Σημείωσε ότι «είμαι πραγματικά ντροπαλή όταν δεν εργάζομαι, όταν δεν είμαι πάνω στη σκηνή» και «κάπως ντροπαλή με τους άνδρες», μειώνοντας τις πιθανότητες να κάνει την πρώτη κίνηση.

Η Cher έχει μια μακροχρόνια φήμη ότι βγαίνει με πολύ νεότερους άντρες, όπως ο Rob Camilletti, με τον οποίο έκανε σχέση το 1986 όταν εκείνη ήταν 40 και εκείνος 22.

Ο Ρομπ, ο οποίος έγινε γνωστός ως «Bagel Boy» επειδή δούλευε σε ένα μαγαζί με κουλούρια, ήταν το ραντεβού της Cher για τα Όσκαρ όταν κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ηθοποιό για το Moonstruck το 1988.

Όταν την τρόλαραν στα social media λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον τωρινό σύντροφό της, απάντησε: «Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΒΛΕΠΕΙ [καρδιές]».

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε στο The Kelly Clarkson Show και καλοπροαίρετα κορόιδευε τον εαυτό της που βγήκε με έναν άνδρα τόσο νεότερο από αυτήν.

«Λοιπόν, στα χαρτιά είναι κάπως γελοίο», παραδέχτηκε: «Αλλά στην πραγματική ζωή τα πάμε τέλεια. Είναι υπέροχος και δεν δίνω στους άνδρες ιδιότητες που δεν τους αξίζουν ».

Η Cher σημείωσε: «Αν δεν είχα γνωρίσει νεότερους άντρες στη ζωή μου, δεν θα είχα ποτέ ραντεβού, γιατί οι ηλικιωμένοι δεν με συμπαθούσαν τόσο πολύ, ξέρεις τι εννοώ;»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ