Άσπα Τσίνα: Η συγκλονιστική μάχη με τον καρκίνο και οι φριχτοί πόνοι – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, εμφανίστηκε το απόγευμα της Κυριακής, η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του «Fame Story» μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

«Ο φόβος είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του. Ο φόβος σε κρατάει πίσω και δεν σε αφήνει να ζήσεις. Στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου υπήρχε ο φόβος μέχρι που αποφάσισα να τον αποβάλλω. Όταν έμαθα πως πάσχω από έναν αιματολογικό καρκίνο στις 29 Μαΐου του 2019, λέγεται πολλαπλό μυέλωμα και ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά, τα κατατρώει. Προκαλεί και προβλήματα στα νεφρά κάνει διάφορα», εξομολογήθηκε η Άσπα Τσίνα.

«Ήμουν στην Αθήνα, ηχογραφήσαμε με τον Φοίβο το κομμάτι. Γυρίζω στα Τρίκαλα και πάω να παραλάβω τα σκυλιά μου από τη φιλοξενία, σκύβω για να σηκώσω το σκυλί μου και ακούω ένα κρακ. Σκέφτηκα πως ήταν η μέση μου αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω, φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Η μητέρα μου είπε να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική και από εκεί ξεκίνησε η όλη διαδικασία. Και πολύ γρήγορα ξεκαθάρισε το τοπίο και ήμουν τυχερή σε αυτό», σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Επίσης, η Άσπα Τσίνα μίλησε για το πώς εξήγησε στον γιο της την αλήθεια για την ασθένειά της. «Με τον Ιάσονα μιλάμε από πολύ μικρότερη ηλικία και τις έννοιες τις πιο αφηρημένες για κάποιο λόγο τις κατέχει. Όταν του εξήγησα το πρόβλημα της υγείας μου έδειξε πως το αντιλαμβάνεται… Τα παιδιά μας τα φέρνουμε στη ζωή αλλά δεν είναι η συνέχειά μας ή μία μορφή ιδιοκτησίας μας… Τον Ιάσονα τον έφερα στη ζωή, τον αγαπάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αντίδρασή του, η γνωστή της αποκάλυψε ότι της είπε: «Μαμά μου δεν θέλω να πεθάνεις».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ