Απόστολος Βέλλιος: Γάμος και βάπτιση μαζί για τον ποδοσφαιριστή

H ευτυχία τους δεν περιγράφεται, αφού φέτος γιόρτασαν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη τους. Για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Απόστολο Βέλλιο και τη σύζυγό του, Δέσποινα Ιντζέ, αυτό το μικρό πλάσμα είναι η δική τους μαγεία των εορτών.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Ρουμανία, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Απόστολου. Εκεί, τον Οκτώβριο, ήρθε στη ζωή η μονάκριβη κόρη τους και το σπίτι τους πλημύρισε από χαμόγελα και χαρά.

Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που ήθελαν διακαώς, αφού θεωρούσαν ότι ο ερχομός ενός παιδιού θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους. Τις φετινές γιορτές τις πέρασαν στη Θεσσαλονίκη και όχι τυχαία. Εκτός από γενέτειρα και των δύο, είναι η πόλη που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους συγγενείς και τους φίλους τους, να συστήσουν το νέο μέλος της οικογένειας στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ένας ακόμη σημαντικός λόγος που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη είναι για να προετοιμάσουν το επόμενο οικογενειακό βήμα τους. Και οι δύο είναι παραδοσιακοί και πιστεύουν στον θεσμό του γάμου. Αν και έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, επιθυμία τους είναι να γίνει και θρησκευτική τελετή και, μάλιστα, εις διπλού . Μαζί με τον γάμο σχεδιάζουν να βαφτίσουν και την κόρη τους το καλοκαίρι του 2022. Αν και ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν τα μυστήρια θα τελεστούν στη Θεσσαλονίκη ή στη Χαλκιδκή, είναι από τώρα σίγουροι ότι θέλουν όλα να μοιάζουν σαν παραμύθι.

Love story

Η γνωριμία τους ξεκινά από παλιά. Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και έκαναν παρέα, χωρίς, όμως, να έχουν σχέση. Με το πέρασμα των χρόνων, η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα και η σχέση προέκυψε αρκετά χρόνια αργότερα. Είναι ήδη τρία χρόνια μαζί και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Η Δέσποινα είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά τους, ενώ ο Απόστολος είναι στα μάτια της ο ιδανικός σύντροφος και ο πατέρας που πάντα ήθελε για το παιδί της.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ