Απόστολος Γκλέτσος: Βραδινή έξοδος με τη νέα του σύντροφο

Ερωτευμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος πραγματοποίησε και νέα δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του.

Ο ηθοποιός και η γοητευτική Ιζαμπέλα Αρβανίτη παρακολούθησαν την πρεμιέρα της παράστασης “Άγουρα Κεράσια” στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε δηλώσεις στις κάμερες σχετικά με την παράσταση ενώ η σύντροφός του στάθηκε διακριτικά πιο μακριά.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού με τη νέα του σύντροφο ήταν στο Ηρώδειο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα στην Ιζαμπέλα Αρβανίτη, πρώην σιδηρά κυρία του νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” που πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία.

Οι φήμες θέλουν την πρώην ιδιοκτήτρια του “Υγεία” και τον γοητευτικό ηθοποιό να γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά εμφανίσεις, αποφεύγει τα κοσμικά στέκια και προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και ένα παιδί. Πέρυσι, πήρε διαζύγιο και από τον δεύτερό της σύζυγο και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα. Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό “You”, το ζευγάρι συζεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ύδρα όπου διαθέτει εξοχικό η επιχειρηματίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ