Ερωτευμένος ο Απόστολος Γκλέτσος – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Ερωτευμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του στο Ηρώδειο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα στην γοητευτική Ιζαμπέλα Αρβανίτη, πρώην σιδηρά κυρία του νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ” που πλέον ασχολείται με τη ναυτιλία.

Απόστολος Γκλέτσος

Οι φήμες θέλουν την πρώην ιδιοκτήτρια του “Υγεία” και τον γοητευτικό ηθοποιό να γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων. Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά εμφανίσεις, αποφεύγει τα κοσμικά στέκια και προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και ένα παιδί. Πέρυσι, πήρε διαζύγιο και από τον δεύτερό της σύζυγο και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα. Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό “You”, το ζευγάρι συζεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το ζευγάρι πέρασε μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ύδρα όπου διαθέτει εξοχικό η επιχειρηματίας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε αναφερθεί ανοιχτά στην προσωπική του ζωή πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή “Όλα Γκουντ”. Τότε είχε πει για τη νέα του σύντροφο: “Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: NDP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ