Άντζελα Δημητρίου: Η δικηγόρος της κόρης και του γαμπρού της απαντά στις κατηγορίες ότι την εκμεταλλεύτηκαν

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο του τσακωμού με την κόρη της και τον γαμπρό της, με τα όσα είπε να προκαλούν αίσθηση.

Η δικηγόρος της κόρης και του γαμπρού της Άντζελας Δημητρίου απάντησε σήμερα (31/1) το πρωί στις κατηγορίες της τραγουδίστριας, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική, όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικότητα τα παιδιά της ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Μάλιστα ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση πριν λίγα χρόνια, μέχρι το 2019-2020, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα και ασχολούταν πολύ σοβαρά με αυτήν», εξήγησε αρχικά η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.

Στη συνέχεια είπε: «Παρ’ όλα αυτά κατ’ απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή και ο ίδιος ήθελε και την αγαπούσε, την στήριζε, αποσύρθηκε από την δική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά και να στηρίξει και τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού έτσι και η κυρία Δημητρίου ήθελε προσωπικά να την βλέπει, έτσι συνέβη».

«Από ‘κει και πέρα όλα αυτά τα περί στέρησης νερού και δίψας, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω σχόλια γι’ αυτά, γιατί όπως καταλαβαίνετε είναι καθ’ υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι και η παραγωγή υπεύθυνη, σε συναυλίες τέτοιες και σε περιοδείες. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό», πρόσθεσε.

Ακόμα, ανέφερε ότι: «Δεν γνωρίζω αν τελικά και τι θα αποφασίσουν, πάντως αυτής της βαρύτητας οι δηλώσεις και σε τόσο ευρεία κλίμακα, δεν νομίζω ότι μπορεί να επιλυθεί με δηλώσεις σε εκπομπές.

Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Άλλαξε συμπεριφορά η κυρία Άντζελα Δημητρίου απέναντί τους, το αντιλήφθηκαν και έφυγαν από την Αμερική, γιατί είχαν αφήσει κι ένα μωρό παιδί στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου και του σκοπού που είχαν, να την βοηθήσουν.

Μα ποιος αφήνει μωράκι 2 μηνών πίσω για 1 μήνα; Είναι πολύ μεγάλη αυτή η θυσία για όλους όσους είμαστε γονείς, το καταλαβαίνουμε. Είναι ανυπολόγιστη η θυσία να αφήσεις ένα μωρό 2 μηνών πίσω, σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζεις κιόλας ιδιαίτερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ