Οι 4 σειρές του Netflix που έρχονται τις επόμενες εβδομάδες και θα σας καθηλώσουν

Παρά τις κρίσεις των τελευταίων ετών, όπως η παγκόσμια πανδημία και η απεργία του Hollywood, το Netflix συνεχίζει να προσφέρει στους σχεδόν 250 εκατομμύρια συνδρομητές του πληθώρα ποιοτικής ψυχαγωγίας. Αν και η δημοφιλής streaming πλατφόρμα δεν παράγει πλέον την ίδια ποσότητα σε σειρές και ταινίες, η ποιότητα του περιεχομένου της είναι στα ύψη.

Το πρώτο τρίμηνο του 2024 στο Netflix κυκλοφορεί ένα μείγμα από δράμα, μυστήριο, ρομάντζο, επιστημονική φαντασία και χιούμορ. Υπάρχουν σειρές για όλα τα γούστα. Οι συνδρομητές έχουν ήδη ξεκινήσει το binge-watching με την Griselda, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου και έχει καθηλώσει τους θεατές.

Σύμφωνα με το Netflix, η βραβευμένη από τους κριτικούς σειρά «Griselda» με πρωταγωνίστρια και παραγωγό τη Sofía Vergara, έκανε το ντεμπούτο της στο Νο. 1 με 20,6 εκατομμύρια προβολές. Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Eric Newman, σκηνοθετήθηκε από τον Andres Baiz και είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του διαβόητου αφεντικού του καρτέλ Griselda Blanco, ήταν Νο. 1 σε 89 χώρες και ο τίτλος με τις περισσότερες προβολές της εβδομάδας.

Παρακάτω θα βρείτε 4 από τις κορυφαίες σειρές που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες και θα σας καθηλώσουν. Είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους αλλά έχουν ένα κοινό. Μπορούν να μεταφέρουν τους συνδρομητές σε έναν άλλο κόσμο μέσα από απίστευτη αφήγηση, φανταστικό καστ και εκπληκτική οικοδόμηση του κόσμου.

Οι 5 σειρές του Netflix που θα σας καθηλώσουν:

  • The Tourist
  • One Day
  • 3 Body Problem
  • The Gentlemen

The Tourist – 1 Φεβρουαρίου / 12 επεισόδια

Ένας άντρας (Τζέιμι Ντόρναν) ξυπνά στην ενδοχώρα της Αυστραλίας χωρίς μνήμη και προσπαθεί με λίγα στοιχεία να ανακαλύψει την ταυτότητά του προτού έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Μία Ημέρα (One Day) – 8 Φεβρουαρίου / 14 επεισόδια

Το «Μία Ημέρα» αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους. Το επόμενο πρωί, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, αλλά πού θα βρίσκονται την ίδια συνηθισμένη μέρα τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και κάθε χρόνο που ακολουθεί;

Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το «Μία Ημέρα» είναι μια ιστορία αγάπης δεκαετιών, βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς.

Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων (3 Body Problem) – 21 Μαρτίου / 8 επεισόδια

Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα. Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Πρωταγωνιστούν οι: Άλεξ Σαρπ, Έιζα Γκονζάλεζ, Ζιν Τσενγκ, Λίαμ Κάνινγκχαμ, Μάρλο Κέλι, Μπενεντίκτ Γουόνγκ, Ρόζαλιντ Τσάο, Σαμέρ Ουσμάνι, Σι Σιμούκα, Τζες Χονγκ, Τζοβάν Αντέπο, Τζον Μπράντλεϊ και Τζόναθαν Πράις.

Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις (“Game of Thrones”) και ο Αλεξάντερ Γου (“The Terror: Infamy”, “True Blood”) είναι συν-δημιουργοί, διευθυντές παραγωγής και σεναριογράφοι της σειράς. Η Μπερναντέτ Κόλφιλντ (“Game of Thrones”, “The X-Files”) είναι διευθύντρια παραγωγής. Οι Ράιαν Τζόνσον (“Στα Μαχαίρια”, “Star Wars: Οι Τελευταίοι Τζεντάι”), Ραμ Μπέργκμαν και Νένα Ροντρίγκε υπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής για την T-Street.

Ο Κι Λιν, ο εκλιπών πρώην πρόεδρος της Yoozoo Group, και ο Τζιλόνγκ Ζάο, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που κατέχει τα δικαιώματα, The Three-Body Universe, υπογράφουν επίσης τη διεύθυνση παραγωγής μαζί με τους Σιασόνγκ Γκάο και Λόρεν Μα. Οι Μπραντ Πιτ, Τζέρεμι Κλάινερ και Ντίντι Γκάρνερ από την Plan B Entertainment συμμετέχουν στη διεύθυνση παραγωγής, μαζί με τους Ρόζαμουντ Πάικ και Ρόμπι Ουνιάκι για την Primitive Streak. Οι Ντέρεκ Τσανγκ και Άντριου Στάντον συνυπογράφουν τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση παραγωγής, ενώ στη σκηνοθεσία συμμετέχουν επίσης οι Τζέρεμι Ποντέσουα και Μίνκι Σπίρο.

The Gentlemen – Μάρτιος / 8 επεισόδια

Στο «The Gentlemen», ο Έντι Χόρνιμαν (Θίο Τζέιμς) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Επιπλέον, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. Όσο πιο βαθιά μπαίνει στον κόσμο της εγκληματικότητας, τόσο αρχίζει να του αρέσει.

πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή: Ο «Phobos» απειλεί τα αρχεία σας – Πώς λειτουργεί το ransomware που εξαπλώνεται μέσω του Office

Μυστήριο με νέο παράξενο άστρο στο κέντρο του Γαλαξία μας – Τι ανακάλυψαν οι αστρονόμοι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ