Αντώνης Βαρδής: «Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία – Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς το ξέρουμε» λέει η κόρη του

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη μίλησε η κόρη του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ. Η κόρη του τραγουδιστή αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Αντώνης Βαρδής παντρεύτηκε την Φιλοθέη Μωβ.

Μεταξύ άλλων, η Καλλιστώ Βαρδή ανέφερε: «Διαβάζω και ακούω όλα αυτά που σχολιάζουν σε πάνελ και σε εκπομπές, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι και κανείς δεν μπορεί να έχει άποψη γι’ αυτό. Εμείς, ως παιδιά του Αντώνη Βαρδή, θέλαμε ο πατέρας μας να είναι ευτυχισμένος, προσπαθούσαμε να μην χάσουμε τον άνθρωπό μας.

Σε μια τέτοια κατάσταση, οι αποφάσεις που παίρνονται δεν είναι πάντα ούτε ομόφωνες, ούτε οι σωστές. Ο πατέρας μου δεν είχε ομιλία, ο όγκος στο κεφάλι ήταν στο σημείο της ομιλίας, δεν μπορούσε να εκφράσει καμία του επιθυμία. Από την στιγμή που 10 χρόνια που ήταν με έναν άνθρωπο είχε επιλέξει να μην κάνει γάμο, έπρεπε εγώ και ο αδελφός μου να μείνουμε σ’ αυτό. Αν εκείνος ήθελε να κάνει γάμο, θα το είχε κάνει όπως καταλαβαίνετε».

Ακόμα, είπε ότι: «Δεν ήταν ότι δεν θέλαμε τη γυναίκα αυτή για σύντροφο του πατέρα μας, απλά δεν ήταν αυτή η επιθυμία του πατέρα μας. Το πώς αντέδρασε όταν είδε τη βέρα στο χέρι του, μόνο εμείς μπορούμε να το ξέρουμε.

Μετά το γάμο άλλαξαν πάρα πολύ τα πράγματα στο σπίτι μας, καταλάβαμε ότι ήταν μια λάθος απόφαση. Η γυναίκα αυτή διεκδικεί πράγματα που ήξερε ότι είναι δικά μας, ήξερε ότι ο πατέρας μας ήθελε να τα έχουμε εμείς».

«Μπορείς να βάλεις μια υπογραφή για ένα γάμο που πιστεύεις ότι θα κάνει κάποιον χαρούμενο και αργότερα βλέπεις τελικά ότι αυτό ήταν λάθος. Με αυτό το βάρος ζει ο αδελφός μου, από την αντίδραση του πατέρα μου όταν είδε την βέρα στο χέρι του. Δεν ήταν επιλογή του! Ο πατέρας μου ήταν παράλυτος και ανήμπορος», σημείωσε η Καλλιστώ Βαρδή.

Ενώ, τόνισε ότι: «Λέω τη δική μου αλήθεια, ζούσα τον πατέρα μου ως πατέρα και όχι ως τραγουδιστή. Λυπάμαι πάρα πολύ που στις τελευταίες του μέρες τον απογοήτευσα τόσο. Αν αυτή η γυναίκα θεωρεί ότι αγάπησε τον πατέρα μας, θα λειτουργούσε πάρα πολύ διαφορετικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ