Ανοιξιάτικα καρό: 6 styling tips για να φορέσετε το print

Η αλήθεια είναι πως το αγαπημένο μας καρό είναι στενά συνδεδεμένο με τον χειμώνα, τις cozy κουβέρτες, τα oversized παλτό, και τα γκρι κοστούμια.

Η Άνοιξη από την άλλη, φέρνει μαζί της πιο ζωηρά χρώματα και prints, λουλούδια και ρίγες που φοριούνται με μανία, με αποτέλεσμα το υπέροχο καρό να ξεχνιέται και να… καταχωνιάζεται στη ντουλάπα. Οι λάτρεις του συγκεκριμένου print όμως, δεν παραδίδουν τα όπλα τόσο απλά. Εξάλλου, δεν υπάρχουν χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά prints και χρώματα. Ούτε κανόνες που δεν σπάνε. Έτσι, το τόσο κομψό καρό print θα φορεθεί και την άνοιξη με μερικά έξυπνα tricks που θα σας αποκαλύψουμε εμείς.

@tamara

Μπερδέψτε τα καρό με denim: τα τζιν κομμάτια είναι μια εύκολη επιλογή για να δώσετε έναν πιο ανοιξιάτικο αέρα στο look σας. Επίσης, ταιριάζουν με όλα και ειδικά με καρό, αφού η αυστηρότητά τους σπάει με τη χαλαρότητα και τον cool χαρακτήρα του τζιν, δίνοντας μια πιο ανάλαφρη αίσθηση, η οποία αρμόζει στην άνοιξη.

@streetstylepoint

Κάντε colorblocking: με έντονα ή παστέλ χρώματα και δεν θα χάσετε. Το καρό print κυκλοφορεί και σε φωτεινές αποχρώσεις, οπότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από αυτές και να το συνδυάσετε με ένα επίσης, τολμηρό χρώμα, δημιουργώντας το πιο ευφάνταστο colorblocking.

@maralafontan

Επενδύστε σε ένα ψηλόμεσο vintage παντελόνι: σε print καρό φυσικά, που τόσο πολύ λάτρευε μέχρι και η πριγκίπισσα Diana. Τα συγκεκριμένα παντελόνια δίνουν μια ρετρό αύρα και ταιριάζουν τέλεια με πλεκτά cropped tops ή ζακετάκια. Το must look της άνοιξης, αδιαμφισβήτητα.

@tamara

Κάντε mix&match με τα καρό: προσθέτοντας fun αξεσουάρ και παπούτσια σε έντονες αποχρώσεις ή σε φωτεινό λευκό. Ακόμα και τα μουντά καρό με τον συγκεκριμένο τρόπο, θα έδειχναν σαν ανοιξιάτικα και καινούργια!

@maralafontan

Λεπτό καρό σε tweed: είναι η νέα μόδα που φοριέται χειμώνα, καλοκαίρι. Τα tweed σύνολα κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν και σε πιο light υφάσματα που θα μας επιτρέψουν να τα φορέσουμε και το καλοκαίρι και να το παίξουμε French girls, έτοιμα για ένα ποτήρι δροσερό ροζέ.

@emilisindlev

Καρό σε ρόμβους: είναι μια εναλλακτική λίγο πιο ασυνήθιστη, ωστόσο ενδιαφέρουσα και ιδανική για την εποχή. Οι μεγάλοι ρόμβοι ανήκουν και αυτοί στην κατηγορία του καρό print και κάνουν περισσότερη εντύπωση με τον fun και διαφορετικό χαρακτήρα τους, ειδικά όταν φοριούνται σε έντονα χρώματα και συνδυάζονται με τολμηρά αξεσουάρ.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ