Άννα Μπεζάν: Το πατρικό μου είναι το ορφανοτροφείο, δεν θέλω να έχω επαφή με τους γονείς μου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η Άννα Μπεζάν. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αλλά και για τα χρόνια που ζούσε στο ορφανοτροφείο.

«Είμαστε στη φάση τρέλας με το παιδάκι μας, γιατί ξεκινάει σιγά-σιγά και μιλάει, περπατάει, τρέχει. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Με ζόρισε πάρα πολύ ο θηλασμός και όταν τον έκοψα βρήκα σιγά-σιγά τα πατήματά μου», εξήγησε η Άννα Μπεζάν.

Σχετικά με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, είπε: «Τώρα, η Χριστίνα (Παππά) έχει αρχίσει και θέλει να την φωνάζουμε γιαγιά, τώρα που την φωνάζει «γιαγιά, γιαγιά μου» τώρα έχει αρχίσει και θέλει, της αρέσει πάρα πολύ.

Έχω πάρα πολύ βοήθεια είναι η αλήθεια και η Χριστίνα τώρα που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η σεζόν, δεν έχει φύγει ακόμα στην Μύκονο, είναι εδώ πέρα και κρατάει και την μικρή όταν έχω κάποια υποχρέωση, της φέρνει συνέχεια δώρα, παίζει συνέχεια μαζί της».

«Το πατρικό μου είναι το ορφανοτροφείο»

Μιλώντας για το ορφανοτροφείο στο οποίο έζησε, ανέφερε: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Εκεί είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου και η κακοποιητική συμπεριφορά και όλα αυτά τα άσχημα, ήταν όσο ήμουν στο σπίτι μου».

«Ένα παιδί έχει ανάγκη από πάρα πολύ αγάπη. Έχει ανάγκη από αποδοχή και εγώ δεν είχα αποδοχή, δεχόμουν απόρριψη. Δεν έχω επαφές με τους γονείς μου. Δεν μιλάω πια γι’ αυτούς, δεν θέλω να έχω επαφή», σημείωσε.

Ακόμα, τόνισε ότι: «Έχω τη δική μου οικογένεια. Έχω μία πεθερά που είναι σαν μαμά μου και το λέω με πολύ αγάπη, έχω έναν άνδρα ο οποίος με αγαπάει πάρα πολύ και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί και έχουμε φτιάξει μία οικογένεια η οποία έχει κουμπώσει και είναι η δική μου οικογένεια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ