Survivor 2024 – Νίκος Γκάνος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη, Νίκος Γκάνος, Αλέξης Παππάς, Σταμάτης Ταλαδιανός και Θοδωρή Τουρκογεώργος, αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Νίκος Γκάνος.

Ο παίκτης των Διασήμων μετά την αποχώρησή του άνοιξε ξανά το προφίλ που διατηρεί στο Instagram και έκανε το πρώτο του post. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα Instagram story με την Όλγα Πηλιάκη, η οποία έφυγε από το Survivor για λόγους υγείας και έγραψε: «Η Barbie και ο Ken επιστρέφουν από τον Άγιο Δομίνικο».

Στη συνέχεια ανέβασε ένα ακόμα Instagram story με μία φωτογραφία του από το παιχνίδι, αναφέροντας: «Έρχομαι με πολύ χαρά πίσω στην Ελλάδα!!!».

Αποχωρώντας από το παιχνίδι ο Νίκος Γκάνος είπε: «Να πω ότι ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για μένα, ήταν πολύ δυνατές οι στιγμές που περάσαμε εδώ. Να πάτε όλοι πολύ καλά, να έχετε την υγεία σας. Μπορώ να πω ποιος θα ήθελα να κερδίσει; Επειδή η Κατερίνα το έχει κερδίσει ήδη μία φορά, θα ήθελα πάρα πολύ να το κερδίσει η Ασημίνα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ