Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγε από το πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου – Τι συνέβη

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σηκώθηκε από τη θέση του και εγκατέλειψε το πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα”, τρέχοντας, αφού πρώτα είχε χάσει την ψυχραιμία του με τα όσα συμβαίνουν στο Survivor. Ο παρουσιαστής έγινε “καπνός”, αφού πρώτα τον ενημέρωσε η Κατερίνα Καινούργιου ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί και διαβάζει… το χέρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος με τα όσα συμβαίνουν στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να ζητήσει από την Κατερίνα Καινούργιου την άδεια να μην ξανασχολιάσει τους παίκτες.

Τι όμως αποτέλεσε το κερασάκι στη τούρτα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ώστε να φύγει από το πλατό; Αυτό ήταν η πληροφορία ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει “μαντικές ικανότητες”. Ο παρουσιαστής δεν άντεξε και απομακρύνθηκε… τρέχοντας  από την τηλεοπτική του παρέα,  μετά  από  όσα του είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον παίκτη.

«Εγώ γιατί να υποστώ όλο αυτό το μαρτύριο μιας ηχορύπανσης, η οποία χτυπάει στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αλλά αυτά είναι αποτελέσματα μιας αντίληψης παραγωγής που τέτοιους ανθρώπους θα τους κρατάει για να γίνονται τέτοια, σαν απονενοημένο διάβημα, να τους μείνει λίγο θεαματικότητα ανάλογη του πρότζεκτ», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συμπλήρωσε: «Ο Τάκης δεν θα φύγει σήμερα γιατί παράγει έργο, η Βρισηίδα παράγει έργο και αυτό το έργο είναι η καταστροφή των αυτιών μας, του εγκεφάλου μας, του ψυχισμού μας. Κατερίνα σου ζητάω άδεια για να μην ξαναμιλήσω γι’ αυτό το πράμα. Γιατί αυτό δεν είναι τηλεόραση, είναι πράμα».

Ωστόσο, την στιγμή που η  Κατερίνα Καινούργιου τον πληροφόρησε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ διαβάζει το χέρι, ο γνωστός παρουσιαστής σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό, τρέχοντας. «Φεύγω, πάω να μου πει τη μοίρα μου», είπε με χιούμορ ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ λίγο αργότερα επέστρεψε στο πόστο του.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ