Survivor – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Τεταμένη θα είναι η ατμόσφαιρα στην παραλία του Survivor και στο επεισόδιο της Πέμπτης, από το οποίο δεν θα λείψει ένα έντονο αγώνισμα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και ένα συμβούλιο που θα τα κρίνει όλα.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί για την Πέμπτη τα βλέμματα τραβάει για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκόυνιας, ο οποίος βλέπει ένα σχέδιο εξόντωσής του από το ριάλιτι, ρίχνοντας τα “καρφιά” του κατά των συμπαικτών του και ιδιαιτέρα εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα. “Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, γιατί είναι μεγάλες, ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα”. Ο μισθοφόρος συνεχίζει, υποστηρίζοντας ότι οι συμπαίκτες του θέλουν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού, γιατί γνωρίζουν ότι ξέρει “αλήθειες”.

Στο μεταξύ, Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στον στίβο μάχης προκειμένου να νικήσουν στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο που ακολουθεί φαίνεται να γίνεται γνωστός κι ο παίκτης εκ των τριών υποψήφιων στον “τάκο”, Σπύρος Μαρτίκας, Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας, ο οποίος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Μένει να δούμε αν αυτά θα επιβεβαιωθούν.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ