Αναλώσιμοι 4: Εδώ κάνουν γυρίσματα οι σταρς του Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τα γυρίσματα της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” να έχουν ξεκινήσει, η Θεσσαλονίκη έχει “άρωμα” Χόλιγουντ τον τελευταίο καιρό.

Που κάνουν τα γυρίσματα οι σταρς του Χόλιγουντ για την ταινία “Αναλώσιμοι 4”

Τα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη στην συμπρωτεύουσα με την διάρκειά τους να λέγεται ότι θα είναι 2 εβδομάδες περίπου.

Συγκεκριμένα, τόσο στην περιοχή της Θέρμης όσο και στον βιομηχανικό χώρο που έχει μισθωθεί στα δυτικά της πόλης για τις ανάγκες της σειράς, έχουν γίνει οι απαραίτητες ετοιμασίες για να πάρει “σάρκα και οστά” το εν λόγω εγχείρημα.

Στα γυρίσματα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 άνθρωποι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όσα από αυτά γίνονται στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αφορούν στην πλειοψηφία τους σκηνές δράσης με ηθοποιούς – κασκαντέρ.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το GRTimes.gr είναι φανερή η βιομηχανική περιοχή στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όπου οι γνωστοί ηθοποιοί θα παρευρεθούν για να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της ταινίας.

Γυρίσματα "Αναλώσιμοι 4"

Γυρίσματα "Αναλώσιμοι 4"

Στη Θεσσαλονίκη έχουν ήδη καταφθάσει οι αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων είναι: Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στάθαμ, 50 Cent και Άντι Γκαρσία. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως γνωστοποιήθηκε, έχει κι όλας ολοκληρώσει τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο. Στη Θεσσαλονίκη έχει καταφθάσει και ο «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος προστέθηκε στο καστ.

Γυρίσματα "Αναλώσιμοι 4"

Στα γυρίσματα θα βρίσκεται και ο πασίγνωστος Ντολφ Λούντγκρεν, επίσης γνωστός ηθοποιός σε ταινίες δράσης με έντονο στοιχείο τις πολεμικές του ικανότητες.

Γυρίσματα "Αναλώσιμοι 4"

Γυρίσματα "Αναλώσιμοι 4"

Να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός της ταινίας “Αναλώσιμοι 4” ανέρχεται στα 19 εκ. ευρώ όσον αφορά στο κομμάτι που θα γυριστεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ