Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Πιστεύω ότι και αυτός έχει κουραστεί να μιλάει συνέχεια για εμένα»

Τους τελευταίους μήνες ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και οι δύο κατά καιρούς έχουν προβεί σε δηλώσεις.

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και εκείνη έκανε ξεκάθαρο πως την «έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το ζήτημα».

«Τον έρωτα δεν τον αφήνεις ποτέ, υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα, αν έρθει, καλώς να ‘ρθει, χωρίς να είναι προτεραιότητα και χωρίς να υπάρχει άγχος. Εννοείται ότι η δουλειά μου είναι προτεραιότητα πάντα και η καλοπέραση μέσα σε όλο αυτό. Οπότε στη καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας» ανέφερε αρχικά η influencer και επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το ζήτημα. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι και αυτός έχει κουραστεί να μιλάει συνέχεια για εμένα και θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήνουμε στο παρελθόν».

Σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στο μαγαζί του Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε πως: «Δεν έχω θέματα, δεν έχω κολλήματα. Είμαστε καλά, αν τον δω έξω τον άνθρωπο θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Και επειδή ξέρω ότι αν πάω θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, προσπαθώ να το αποφύγω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ