Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Κάτι έγινε και στην δική μας περίπτωση»

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2022, μίλησε, μεταξύ άλλων και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ αναφέρθηκε και στον καυγά που είχαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Όταν είσαι σε μία σχέση και λείπεις για ένα διάστημα, γυρνάς και συγκατοικείς και ξαναφεύγεις και απομακρύνεσαι, κάποια πράγματα όντως μπορούν να αλλάξουν από τη μεριά του ενός ή του αλλουνού ή και των δύο. Κάτι έγινε και στη δική μας περίπτωση, δεν το θεωρώ ότι ήταν περιττό. Θεωρώ πως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν υπερβολικό το να ξαναπάω.

Απόρησα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επανασύνδεση μου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Είχαμε κάποιες κοινές σκέψεις. Ποτέ δεν λέω ποτέ στη ζωή μου στα πάντα. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη άποψη για τα πισωγυρίσματα, κάθε πισωγύρισμα είναι διαφορετικό. Δεν μπορείς να είσαι ρεαλιστής και να είσαι κάθετος σε καμία απόφαση της ζωής σου. Η ζωή είναι ζωή, τα συναισθήματα είναι συναισθήματα και για αυτό ποτέ μη λες ποτέ γιατί δεν ξέρεις» είπε ο Στάθης Σχίζας.

Αναφερόμενος στον τσακωμό που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μπουζούκια, ο οποίος και είδε το φως της δημοσιότητας, εξήγησε πως: «Απλά εμείς επειδή τυχαίνει να μας γνωρίζει ο κόσμος, το τράβηξαν και βίντεο και το είδατε όλοι ότι έγινε χαμός. Εντάξει συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε ζευγάρια που έχουν περάσει από πάθη και από έρωτες και από υπερβολική αγάπη, ένα τέτοιο ήμασταν και εμείς οπότε τσακωθήκαμε λιγάκι. Εντάξει, όλα καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ