Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Δεν είμαστε φίλοι και ούτε θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε»

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η επιχειρηματίας και influencer μίλησε, μεταξύ άλλων και για δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν να έχει επανασυνδεθεί με τον Στάθη Σχίζα.

«Ενοχλήθηκα με τα δημοσιεύματα που με ήθελαν ξανά ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα. Δεν θέλησα να δώσω κάποια απάντηση, αλλά δεν μου αρέσει να ακούγονται ανακρίβειες και να βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα για την ζωή μου» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για το γεγονός πως τραβήχτηκε ένα βίντεο που την δείχνει να τσακώνεται με τον πρώην σύντροφός της είπε: «Αυτό ήταν κάτι υπαρκτό, οπότε δεν με πειράζει, δεν με προβληματίζει, γιατί ήμουν και εγώ σε όλο αυτό παρούσα και δεν μπορώ να πω «Γιατί έγινε;». Όταν είσαι έξω στον κόσμο, σε έναν δημόσιο χώρο, είναι λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά από κει και πέρα έχουν βγει κάποια άρθρα, τα οποία μιλάνε για κάποιες κρυφές συναντήσεις και θέλω να δώσω τέλος σε όλο αυτό γιατί δεν ισχύει τίποτα».

«Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία, δεν είμαστε φίλοι και ούτε θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε, αλλά οι σχέσεις μας πλέον είναι καλές. Δεν έχω κάτσει να σκεφτώ αν θα πάω στο opening του νέου μαγαζιού του, αλλά στην ζωή είναι όλα πιθανά. Δεν αποκλείω καταστάσεις» εξήγησε για την τωρινή της σχέση με τον Στάθη Σχίζα.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος να βγαίνουν άρθρα τα οποία είναι ανυπόστατα, χωρίς καν να υπάρχει βίντεο ή φωτογραφία, γιατί σέβομαι και την προσωπική ζωή του άλλου και θέλω και οι άλλοι να σέβονται την δική μου» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ