Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκίνησε για την απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε – «Έζησα μεγάλο πένθος»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε σήμερα (23/12) η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η επιτυχημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του παιδιού που κυοφορούσε, που βίωσε στο παρελθόν.

«Το πρωί έκανα την επέμβαση, μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα στη Θεσσαλονίκη να παίξω στο θέατρο. Ήταν πολύ δύσκολο, έζησα μεγάλο πένθος, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα το βιώσω τόσο έντονα. Δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω παιδί, έτυχε αυτή η φορά, δεν έκατσε και μετά ήμουν σε μία ηλικία που δεν ήμουν και 30 κάτι, ήμουν στα 40 κάτι, οπότε ήταν πιο δύσκολο να προσπαθήσω ξανά», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι: «Τη σκέφτηκα και την υιοθεσία, αλλά μετά έχοντας χωρίσει σκεφτόμουν ότι κάνω μία δουλειά η οποία ούτως ή άλλως είναι ανασφαλής. Δύο φορές τον χρόνο ψάχνουμε δουλειά, έχοντας υιοθετήσει και ένα παιδί, δεν ήξερα αν μπορούσα να ανταπεξέλθω μόνη μου.

Γιατί, δεν ήξερα που θα με βρει η επόμενη μέρα. Μόνη μου λοιπόν δεν ήξερα αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες που έχει ένα παιδί και που οφείλεις να το μεγαλώσεις με ό,τι καλύτερο μπορείς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ