“Η Ντίνα Κώνστα με την Ντένη Μαρκορά ήταν δύο ξένοι” – Τα λόγια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Για την Ντίνα Κώνστα που έφυγε χθες από τη ζωή μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

“Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, ντόμπρος και με πάρα πολύ χιούμορ. Μια σπουδαία ηθοποιός κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η Ντίνα πλήρωσε τις επιλογές της και με κόπο κατάφερε να κάνει ότι ήθελε σε αυτή τη ζωή. Η Ντίνα είχε τεράστια θητεία στο θέατρο, είχε παίξει καταπληκτικούς ρόλους κι εκεί φαινόταν το πόσο καλή ηθοποιός ήταν. Εγώ που είχα την τύχη να τη δω σε πάρα πολλές παραστάσεις, είχα δει το μεγαλείο της τέχνης της Ντίνας Κώνστα” σημείωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

“Όσοι την είχαμε δει στην παράσταση ‘Σωτηρία Μπέλλου’, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ήταν συγκλονιστική ηθοποιός. Η Ντίνα Κώνστα δεν είχε καμία σχέση με τη Ντένη Μαρκορά. Ήταν αυτό που λέμε πραγματικά, οι δύο ξένοι! Είχε καταπληκτικό χιούμορ, καυστικό χιούμορ, ήταν πολύ ωραίος άνθρωπος”, υποστήριξε η ηθοποιός.

«Είχε επιλέξει να ζει μόνη της, από άποψη και ιδεολογία. Κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και η ζωή της ήταν τελείως διαφορετική από αυτή της Ντένης Μαρκορά, σίγουρα» πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ