Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Πετρετζίκης καθώς θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας. 

Ο γνωστός σεφ σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον νέο καρπό του έρωτά του με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον 9 μηνών Αχιλλέα. Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάπτισαν και τον γιο τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης σε story του, αποκαλύπτοντας με ένα σκίτσο το φύλο του μωρού.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Άκης Πετρετζίκης

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε μιλήσει στο Happy Day μετά τη γέννηση του γιου του.

“Η πρώτη μου σκέψη με το που έμαθα ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο”. Το παιδί θέλει χρόνο, να ασχοληθείς μαζί του. Πριν ένα χρόνο αφιέρωνα δυο ώρες τη μέρα στο κινητό τώρα το έχω απλά για να μιλάω στο τηλέφωνο. Πήγα και κουρεύτηκα γιατί έχανα 15-20 λεπτά κάθε μέρα για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Θέλω όταν πάω και ανοίξω την πόρτα και μπω μέσα να πω “ουφ αυτό ήταν”.

Αν και οι δυο προσφέρουν ο ένας στον άλλον συντροφικότητα, τρυφερότητα, ηρεμία, ασφάλεια και όλα να είναι ωραία μέσα στο σπίτι, αυτό το πράγμα είναι αρκετό, δε σκέφτεσαι κάτι παραπάνω. Αυτό θα ήθελα να το έχω για μια ζωή. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πάνω στον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν από πίσω μαγαζιά… είναι εταιρεία, κάνει κακό στην εταιρεία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ