Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το άλμπουμ του λαμπερού γάμου τους – ΦΩΤΟ 

Ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την περασμένη Δευτέρα ενώ την ίδια ημέρα βάπτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα.

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef μπορεί να είχε κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός, όμως σήμερα αποφάσισε να δείξει σε όλους μερικά στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο του.

“27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία!

Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram o Άκης Πετρετζίκης:

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

 

 

Άκης Πετρετζίκης: Μετά τον γάμο πήγε για… δουλειά

Στη δουλειά επέστρεψε μετά τον γάμο του ο Άκης Πετρετζίκης. Ο διάσημος σεφ το “έσκασε” από τους δημοσιογράφους και παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του κρυφά το απόγευμα της Δευτέρας.

Το ζευγάρι δεν έφυγε για γαμήλιο ταξίδι αλλά επέστρεψε στην καθημερινότητα. Ο διάσημος σεφ μάλιστα βρέθηκε κατευθείαν πίσω στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος αν και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, έλαμπε από ευτυχία. Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τις ευχές.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη σε γάμο κοινού τους φίλου και της εξομολογήθηκε πόσο ευτυχισμένος νιώθει δίπλα στην Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

“Τον είδα καλύτερα από ποτέ και μου εξηγούσε πόσο αυτή η γυναίκα και το παιδί του έχουν αλλάξει τη ζωή” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. “Τον είδα ολοκληρωμένο” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ