Αίας Μανθόπουλος: «Θα τον θυμόμαστε ως νέο, λαμπερό και ταλαντούχο» λέει ο Μανούσος Μανουσάκης στο enikos.gr

Το δικό του «αντίο» στον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» το μεσημέρι της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, είπε μέσω του enikos.gr o σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Του Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

«Δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την άνιση αυτή μάχη», σημείωσε ο σκηνοθέτης για τον θάνατο του ξαδέλφου του.

Και συμπλήρωσε: «Πάλεψε σκληρά, είχε μία δύσκολη μάχη αλλά δυστυχώς ηττήθηκε. Θα τον θυμόμαστε για πάντα ως νέο, λαμπερό και ταλαντούχο. Του εύχομαι καλό ταξίδι από καρδιάς».

Σημειώνεται πως ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (9/10), ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Αίας Μανθόπουλος γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Κάρολου Κουν, ενώ το κοινό τον αγάπησε μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Δυο Ξένοι».

Συνεργάστηκε με τον Μίνω Βολανάκη, με τον Greg Floy στη «Μήδεια» στα αγγλικά, σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, στη «Μάλα, η μουσική του ανέμου» του Νίκου Καρβέλα στο Θέατρο Παλλάς (2002), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση.

Στον κινηματογράφο πρωταγωνίστησε στην ταινία «Κλοιός» του Κώστα Κουτσομύτη και ως γκεστ σταρ στην ταινία του Χάρη Ρώμα «Ροζ ολοταχώς».

Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση με την τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή να είναι στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ