Άγριες Μέλισσες: Τι σχολιάζει η “Μυρσίνη” για την τηλεθέαση της σειράς την Γ’ σεζόν

Η Κατερίνα Διδασκάλου, γνωστή τηλεοπτικά και με τον ρόλο της “Μυρσίνης” στις “Άγριες  Μέλισσες” του ANT1, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη διαφοροποίηση των ποσοστών που σημειώνει η καθημερινή στην 3η του σεζόν συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Θεωρείτε πως είναι λίγο άδικη η τόση κουβέντα που γίνεται για τα νούμερα τηλεθέασης;

“Ποτέ δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε τώρα ούτε στο παρελθόν. Κάνω αυτό που ξέρω με τον καλύτερο τρόπο και είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι οι Μέλισσες θα ολοκληρωθούν θριαμβευτικά.”, ανέφερε αρχικά η “Μυρσίνη”.

Η γνωστή σειρά έχει αλλάξει την ιστορία είπε η Κατερίνα Διδασκάλου: “Έχουν ήδη γράψει ιστορία και η ελληνική τηλεόραση θα χωρίζεται πλέον σε πριν τις “Μέλισσες” και μετά τις “Μέλισσες”.”

“Η μεγάλη νίκη δεν είναι στενά ενός καναλιού και του παραγωγού που τις πίστεψαν, του εξαιρετικού σκηνοθέτη και των ηθοποιών που επιλέχθηκαν. Πρέπει να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο, χωρίς υπερβολικούς ανταγωνισμούς.”, πρόσεθεσε.

“Ο μεγάλος κερδισμένος είναι το κοινό. Είναι πολύ σημαντικό να είναι υψηλή η αισθητική που μπαίνει στα ελληνικά σπίτια δωρεάν γιατί καθορίζει την αισθητική της χώρας μας.”

Είναι μεγάλη νίκη όλων μας και κυρίως του κοινού, να πηγαίνει καλά ένα υψηλό αισθητικά θέαμα.», υπογράμμισε η ηθοποιός σχετικά με το όφελος των τηλεθεατών να παρακολουθούν ανάλογες σειρές σαν τις “Άγριες Μέλισσες” στην μικρή οθόνη.

“Μια σειρά που έχει γράψει ιστορία κλείνει γράφοντας ιστορία”, υπογράμμισε η γνωστή ηθοποιός.

“Για μένα, ο τρίτος κύκλος είναι ο πιο ενδιαφέρων διότι, όπως έχει γράψει ο Τ.Σ. Έλιοτ στα “Τέσσερα Κουαρτέτα”, “χρόνος παρών και χρόνος παρελθών. Είναι ίσως και οι δύο παρόντες στο χρόνο τον μέλλοντα. Και ο μέλλων χρόνος περιέχεται στον παρελθόντα χρόνο”.

“Σίγουρα μας διέπει το παρελθόν ως χώρα και ως ανθρώπους. Γνώμη μου είναι πως πρέπει, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος να προχωράμε έχοντας πάρει τα μαθήματα μας.”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ