Αγνώριστη σούπερ σταρ της ποπ για τις ανάγκες βίντεο κλιπ

Σε τέρας μεταμορφώθηκε με την βοήθεια του μακιγιάζ και της προσθετικής η ποπ σταρ Ρίτα Όρα.

Η 32χρονη τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Don’t think twice» και ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Αρχικά στο βίντεο κλιπ η Ρίτα Όρα εμφανίζεται ως άλλη κοκκινοσκουφίτσα και στη συνέχεια γίνεται πραγματικά αγνώριστη όταν μεταμορφώνεται σε τέρας.

Ρίτα Όρα

Το βίντεο κλιπ έχει σκηνοθετήσει ο σύζυγος της Ρίτα Όρα, Ταϊκα Γουαϊτίτι και γυρίστηκε στην πατρίδα του, την Νέα Ζηλανδία. Μάλιστα κάνει μία μικρή εμφάνιση για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος του βίντεο κλιπ στο πλευρό της Ρίτα Όρα.

Εδώ και πέντε χρόνια η τραγουδίστρια ετοιμάζει το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ της. Η εφημερίδα Sun ανέφερε ότι η Ρίτα Όρα υπογράφει τους στίχους σε κάθε τραγούδι του άλμπουμ, το οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Μάλιστα στο άλμπουμ περιλαμβάνετια και ένα τραγούδι με τίτλο «Notting Hill», το οποίο αναφέρεται στην ζωή της πριν γίνει γνωστή στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η σταρ της ποπ ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με την εμφάνιση της στο φεστιβάλ Glastonbury στην Βρετανία. Η Ρίτα Όρα ανέβηκε στην σκηνή σε μία εμφάνιση- έκπληξη την ώρα που τραγουδούσε ο Fatboy Slim.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ