Αγνώριστη η Tori Spelling σε νέες φωτογραφίες

Η Tori Spelling είναι αγνώριστη στις νέες φωτογραφίες από βραδινή έξοδο.

Η ηθοποιός γιόρτασε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το ΜTV και το “Messyness”.

Η 48χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram όπου ποζάρει δίπλα στη “Snooki” από το “Jersey Shore”.

Tori Spelling

Η αλλαγμένη εμφάνισή της προκάλεσε βροχή σχολίων, με τους περισσότερους χρήστες να αναφέρουν ότι δεν θυμίζει καθόλου την Tori που γνώρισαν στο “Beverly Hills 90210”.

Αρκετοί σχολίασαν ότι έχει αρχίσει να μοιάζει με την Κλόε Καρντάσιαν. Τα μακριά μαλλιά σε πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα, έντονα σαρκώδη χείλη και τονισμένα ζυγωματικά ήταν αυτά τα χαρακτηριστικά που πυροδότησαν τα σχόλια.

Δείτε τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της Tori Spelling

Tori Spelling

 

Η Spelling είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο People για τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει στο παρελθόν. “Έχω κάνει επέμβαση στη μύτη και στο στήθος. Αυτά είναι όλα. Συνεχώς διαβάζω νέα δημοσιεύματα ότι έκανα και άλλες επεμβάσεις” αποκάλυψε.

“Οι άνθρωποι μιλούν για μένα χωρίς να γνωρίζουν. Υποστηρίζουν ότι έκανα πλαστικές επεμβάσεις από όταν ήμουν 17 ετών” πρόσθεσε.

“Θυμάμαι ότι ο μπαμπάς μου, μου έλεγε να μην ανησυχώ ότι θα εξαφανιστούν όλα την επόμενη εβδομάδα. Αλλά αυτό το συγκεκριμένο πράγμα με συνόδευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου” είπε η Tori Spelling.

Ο πρώτος σημαντικός ρόλος της ήταν η Donna Martin.

“Πάντα ένιωθα τόσο παρεξηγημένη. Ήμουν είτε η κόρη του Άαρον Σπέλινγκ είτε η Donna Martin. Καμία άλλη. Υπήρξε πολύ δύσκολο για μένα να το ξεπεράσω όλο αυτό” υπογράμμισε.

“Γι’ αυτό μπήκα στην διαδικασία να ευχαριστώ τους πάντες επειδή αν δεν χαμογελούσα, έλεγαν “Α, η κόρη του διάσημου παραγωγού, είναι τόσο σκύλα”. Έκανα ριάλιτι για να δείξω στον κόσμο πως είμαι σαν αυτούς. Πάντα ένιωθα πως αν με γνώριζαν, θα γινόμασταν φίλοι» κατέληξε η ηθοποιός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ