Παραλίγο αυτό θα ήταν το τέλος του “Pretty Woman”

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις ταινίες που σημάδεψαν τα ’90s. Το θρυλικό «Pretty Woman» με πρωταγωνιστές την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ, στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, συγκινεί και συναρπάζει όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει.

Ο γοητευτικός χρηματομεσίτης της Wall Street γοητεύεται από την απλότητα και την ειλικρίνεια μίας πόρνης την οποία προσπαθεί να μυήσει στα μυστικά της πλούσιας υψηλής κοινωνίας, ενώ μεταξύ τους εκτυλίσσεται ένα ρομαντικό ειδύλλιο.

Φέτος, 27 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, αποκαλύπτεται κάτι που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Η ταινία λοιπόν δεν προοριζόταν να έχει happy end, αλλά ένα τέλος μακάβριο!

«Δεν φαντάζεστε πόσο το συζητήσαμε», είπε, στο Hearst Tower Q&A, ο πρώην επικεφαλής των στούντιο Disney, Jeffrey Katzenberg συμπληρώνοντας: «ως σενάριο, το “Pretty woman” θα αναφερόταν στη ζωή μίας πόρνης στη λεωφόρο του Hollywood. Η αρχική εκδοχή ήταν πολύ σκοτεινή. Πέθαινε από υπερβολική δόση!».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ευχάριστο τέλος προέκυψε λόγω της συνεργασίας των παραγωγών με την Disney. «Έγινε ένα παραμύθι και μια ταινία για μια πριγκίπισσα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: usmagazine.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ