Αυτά είναι τα κακά παιδιά του Χόλιγουντ

Αυτά είναι τα κακά παιδιά του Χόλιγουντ

Η φήμη, η δόξα και τα χρήματα, δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί κανείς, ειδικά αν είναι νεαρός και όλα αυτά συμβαίνουν στο λαμπερό  κόσμο του Χόλιγουντ. Αρκετοί ήταν αυτοί που το άστρο τους έλαμψε όταν ήταν ακόμη πιτσιρικάδες, ωστόσο, μεγαλώνοντας απέδειξαν πως δυσκολεύονται να διατηρήσουν το θρόνο τους, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, αυτό του τραγουδιστή της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ.

Λίγες μέρες αφότου η αστυνομία έκανε έρευνα στην έπαυλή του, μετά από καταγγελίες για βανδαλισμό στο σπίτι των γειτόνων του, ο 19χρονος συνελήφθη την Πέμπτη στη Φλόριντα, όπου κατοικεί, για παράνομους αγώνες ταχύτητας υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός έχει μπλεξίματα. Βγήκε από τη φυλακή πληρώνοντας εγγύηση 2.500 δολαρίων και εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον του δικαστή.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι αρχικά δεν συνεργάστηκε με τις Αρχές, όταν τον σταμάτησαν,. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ.com, ο Τζάστιν φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του είναι αυτή που του είχε δώσει τα συνταγογραφημένα φάρμακα που είχε πάρει.

Ο 19χρονος, πριν ακόμη βγάλει μουστάκι και αποκτήσει δεκάδες τατουάζ, αποτελούσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον κόσμο και από τους πρώτους που προώθησε τη δουλειά του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τζάστιν, πριν ακόμη σβήσει τα 16 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του, είχε παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του μία μαύρη Λαμποργκίνι αξίας 210.000 δολαρίων.

Βγάζει… γλώσσα και τα ρούχα της

Η Μάϊλι Σάϊρους που έγινε γνωστή ως «Χάνα Μοντάνα» στ��ς τηλεοπτικές σειρές της Γουόλτ Ντίσνεϊ ανήκει στη γενιά των παιδιών σταρ που μεγάλωσαν με τους παπαράτσι κατά πόδας. Όπως επισημαίνει ο Διεθνής Τύπος, όταν τα παιδιά-θαύματα παύουν να είναι.. παιδιά, η προσγείωση είναι απότομη, καταφεύγοντας στην υπερβολή για να παραμείνουν στο προσκήνιο της επικαιρότητας ή προβάλουν τη σεξουαλικότητά τους με γκροτέσκο τρόπο. Η 20χρονη τραγουδίστρια φροντίζει να προκαλεί, καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν αρκετό γυμνό, καθώς φοράει όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα, βγάζει με αυθάδεια έξω τη γλώσσα και δεν διστάζει να καπνίσει μαριχουάνα ενώ βρίσκεται στη σκηνή.

«Μόνος στο σπίτι» παλεύει με τους δαίμονές του

Ο 34χρονος σήμερα, Μακόλεϊ Κάλκιν, το άλλοτε γλυκύτατο σκανδαλιάρικο πλάσμα του «Μόνος στο σπίτι» έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα κινηματογραφικά δρώμενα και προσπαθεί να ξεφύγει από τους δαίμονές του. Το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ αποτελεί  μία από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις των παιδιών που μεγαλώνοντας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην ενήλικη πραγματικότητα. Σήμερα, ασχολείται με τη μουσική και την τέχνη και παλεύει να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς του, τις ουσίες και το αλκοόλ, ενώ κατά καιρούς αρκετά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

«Δίδυμοι μπελάδες» αλκοόλ και ναρκωτικά

 

Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα μπλεξίματα με το νόμο ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια την 27χρονη Λίντσεϊ Λόχαν, που αποτελούσε μία από τις πολλά υποσχόμενες παρουσίες στο Χόλιγουντ. Το πανέμορφο κοριτσάκι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τις φακίδες έκανε το ντεμπούτο του σε νηπιακή ηλικία, αλλά απέκτησε τα υποκριτικά «παράσημα» μέσα από ταινίες, όπως «Life Size», «Get a clue», «Δίδυμοι μπελάδες» και άλλα.

Τα κέντρα αποτοξίνωσης και οι δικαστικές αίθουσες έχουν γίνει το δεύτερο σπίτι της, αν και η ίδια κατά καιρούς έχει κάνει φιλότιμες κινήσεις για να περισώσει ότι απέμεινε από την καριέρα της.

Μαζεύει τα… κομμάτια της

Στις αρχές του 2000, η 19χρονη τότε Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μεσουρανούσε στις μουσικές σκηνές σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας παραλήρημα στους εκατομμύρια θαυμαστές της, καθώς θεωρείτο ιδιαίτερα ταλαντούχα και ανακηρύχθηκε σύμβολο του σεξ. Ο τίτλος της «πριγκίπισσας της ποπ» της είχε δοθεί απλόχερα, ωστόσο, δεν άργησε να τον χάσει, καθώς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ την οδήγησαν στην ολοκληρωτική κατάρρευση το 2007.

Έχασε την κηδεμονία των παιδιών της, νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική ενώ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της, έχοντας ήδη ξεκινήσει περιοδείες.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ