Αχιλλέας Μπέος: Χαμός στον αέρα με την Κατερίνα Καινούργιου – «Προσέξτε τις εκφράσεις σας»

Ταραχή επικράτησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν συνδέθηκε τηλεφωνικά με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει «νούμερο» τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Κόντρα Αχιλλέα Μπέου με Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ με αυτό το νούμερο»

Αρχικά ο δήμαρχος Βόλου επέμεινε στην χθεσινή θέση του ότι το νερό στην πόλη δεν είναι πόσιμο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική υγιεινή των κατοίκων. Σε τηλεφωνική επικοινωνία η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη επανέλαβε ότι το νερό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για προσωπική υγιεινή. Χθες ο Αχιλλέας Μπέος είχε κατηγορήσει την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας πως λέει «ό,τι της κατέβει στο μυαλό».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Αχιλλέα Μπέο γι’ αυτή την διαφορά απόψεων ο δήμαρχος Βόλου απάντησε: «Σε δύο ώρες θα βγούνε τα αποτελέσματα (σ.σ. της ανάλυσης του νερού). Κατά πρώτη εκτίμηση τα αποτελέσματα είναι αυτά που λέει ο μαλ…ς ο δήμαρχος».

Βόλος: Συνεχίζεται η έλλειψη πόσιμου νερού – Επίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια παρενέβη και του ζήτησε να προσέχει τις εκφράσεις του. «Παρακαλώ προσέξτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε στον αέρα. Είναι πρωί. Δεν θέλουμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις, υπάρχουν παιδάκια που βλέπουν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Παράλληλα ρώτησε τον δήμαρχο Βόλου για τις δηλώσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη και του ζήτησε να μην ακουστούν βρισιές στον αέρα. «Εσείς εκτιμάτε αυτόν τον φλώρο, εγώ δεν τον εκτιμώ. Το λεξιλόγιο μου είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι για τους δήθεν. Ο κύριος Ιωαννίδης μπορεί να με βρίζει και να λέει ό,τι θέλει», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Τι λέτε κύριε Μπέο, μιλάμε για έναν τεράστιο καλλιτέχνη με πολύ προσεκτικές απόψεις πάντα. Θέλω να ακούσουμε τι είπε. Σας παρακαλώ προσέξτε το λεξιλόγιό σας», είπε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ