Κόντρα Αχιλλέα Μπέου με Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ με αυτό το νούμερο»

Απάντηση στον Αλκίνοο Ιωαννίδη και σε όσα είπε χθες σε συναυλία στην Τεχνόπολη έδωσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κατηγόρησε τον Αχιλέα Μπέο ότι έκανε προεκλογικά σποτ με την βοήθεια που μοίραζε στον Βόλο.

Βόλος: Ο Μπέος καθαρίζει τους δρόμους από τις λάσπες με μάνικα

«Έρχομαι από την καταιγίδα. Έρχομαι από την λάσπη, από τον ρημαγμένο παράδεισο, από το Πήλιο, από τα αποκομμένα χωριά, από τα πεσμένα γεφύρια, τους βουλιαγμένους δρόμους, από τα κατεστραμμένα σπίτια…», είπε ο τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς».

Βόλος: Συνεχίζεται η έλλειψη πόσιμου νερού – Επίθεση Μπέου σε Αγαπηδάκη

Ο δήμαρχος Βόλου σήμερα επιτέθηκε στον καλλιτέχνη, τον οποίο χαρακτήρισε «νούμερο». «Δεν θα ασχοληθώ ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο. Μιλάμε για τραγικό νούμερο», είπε στον ΑΝΤ1 ο Αχιλλέας Μπέος.

«Αυτός την συναυλία γιατί την έκανε; Για αρπαχτή ή για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του;», αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Βόλου.
«Τι με νοιάζει τι λέει; Τον ξέρει τον Ιωαννίδη κανένας; Ένα νούμερο είναι, ένα νούμερο που έχει μια κιθάρα και απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων», σχολίασε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο. Για την πόλη μου θέλεις να με ρωτήσεις να ενημερώσουμε τον κόσμο; Άσε τώρα τους φλώρους αυτούς μην τρελαθούμε», τόνισε ο δήμαρχος Βόλους. Και κατέληξε: «Εγώ αυτός είμαι, άμα σας αρέσω. Θα με κρίνει τώρα ο Ιωαννίδης το νούμερο. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ήρθε εδώ στον Βόλο, την Λάρισα, στον Παλαμά να μοιράσει δυο μπουκάλια νερό, να δώσει δυο σάντουιτς, να πάρει μία γιαγιά να της πάει την ινσουλίνη;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ