8 ψηλοτάκουνα πέδιλα για να ανανεώσετε την ντουλάπα και τη διάθεσή σας

Κάθε γυναίκα έχει τις αδυναμίες της σε συγκεκριμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας, είτε αυτά είναι ρούχα, πανωφόρια, παπούτσια ή τσάντες. Ως shoe addict λοιπόν, θα σας πω πως όσα ζευγάρια παπούτσια κι αν έχουμε στην ντουλάπα μας, πάντα θα έχουμε χώρο για ένα ακόμα. Ειδικά αν είναι ψηλοτάκουνα και ειδικά, αν είναι ένα από αυτά τα τέλεια σχέδια που κυκλοφορούν τελευταία στα καλοκαιρινά σανδάλια. Μπορεί να μην φοριούνται καθημερινά, αλλά όταν τα φοράμε θέλουμε να κλέβουμε τις εντυπώσεις. Εξάλλου ξέρετε τι λένε, το γούστο μιας γυναίκας φαίνεται από τα παπούτσια της. Γι’ αυτό φροντίστε να είναι τέλεια και μοναδικά!

@tesshell

Τα girly σανδάλια: αυτά με τις cute λεπτομέρειες που πάντα εντυπωσιάζουν. Είτε είναι φτερά, είτε φιόγκοι, τα κομψά statement ψηλοτάκουνα θεωρούνται απαραίτητα, αφού μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο basic outfit και να το κάνουν να ξεχωρίσει.

@streetstylepoint

Τα διάφανα γοβάκια: έχουν πλέον μπει στα διαχρονικά, καθώς από τότε που εμφανίστηκαν λατρεύτηκαν υπερβολικά. Ο λόγος; Είναι αόρατα, επομένως ταιριάζουν με τα πάντα και δίνουν έξτρα πόντους σε στιλ και ύψος. Σαν να περπατάμε στις μύτες!

@streetstylepoint

Τα καπιτονέ: αφού η συγκεκριμένη τάση ήρθε για να μείνει. Εμφανίστηκε αρχικά σε τσάντες και πανωφόρια και μεταφέρθηκε σε παπούτσια με απόλυτη επιτυχία. Τα καπιτονέ mules έχουν κάνει θραύση κι εμείς μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί.

@thestyleograph

Τα neon ψηλοτάκουνα: άλλο ένα trend που λατρεύουμε να βλέπουμε και πόσο μάλλον το καλοκαίρι, το οποίο απαιτεί ένταση και χρώμα. Οι φλου αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν σε ρούχα και παπούτσια και το καλύτερο είναι ότι ταιριάζουν άψογα με το σέξι μαύρισμα που θα αποκτήσουμε στις διακοπές μας.

@ariviere

Τα κλασικά peep toes: μια εναλλακτική λιγότερο διαδεδομένη, ωστόσο απόλυτα θηλυκή και elegant που επιλέγεται από τις πιο κομψές γυναίκες. Αν τα peep toes πέδιλα σας φαίνονται ξεπερασμένα, δοκιμάστε mules που συνδυάζουν το σύγχρονο στοιχείο με την κλασική αξία.

@emilisindlev

Οι πλατφόρμες: ναι, επιστρέφουν ξανά! Φέτος όμως, ετοιμαστείτε να τις δείτε σε πιο έντονες αποχρώσεις και σε ακρυλικό υλικό. Διάφανες πλατφόρμες πλέον, θα αντικαταστήσουν τα λιγάκι άβολα, λεπτά τακούνια, μετατρέποντας τις εμφανίσεις μας σε fashion και άνετες, ταυτόχρονα. Αυτό το καλοκαίρι θα γίνει της πλατφόρμας!

@tamara

Τα thong ψηλοτάκουνα: ή αλλιώς οι ψηλοτάκουνες σαγιονάρες. Ένα ιδιαίτερο παπούτσι που όμως, έκανε εντύπωση και κέρδισε αμέσως, τις fashion lovers που ξέρουν από ποιοτική μόδα. Μοναδικό και κομψό, αν μη τι άλλο.

@emilisindlev

Τα statement ψηλοτάκουνα: κατά την προσωπική μου άποψη, όλα τα ψηλοτάκουνα σανδάλια αξίζουν να είναι διαφορετικά και να κάνουν φασαρία. Και δεν εννοώ μόνο με το περπάτημα, αλλά πολύ περισσότερο με την όψη τους. Γιατί να φοράμε βαρετά παπούτσια όταν υπάρχουν τόσο μοναδικά που μας περιμένουν να τα επιλέξουμε;

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ