Στην Πάτμο βαπτίζουν τον γιο τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας – Η έκκληση στα Μέσα Ενημέρωσης

Στην Πάτμο μέσα στο σαββατοκύριακο θα γίνει η βάπτιση του γιου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος.

Νονοί του μπέμπη θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέττα Λάππα, αλλά και ο γιος της Μάξιμος καθώς και ο κουμπάρος τους Ηλίας Καντζούρης.

Οι προετοιμασίες για τη βάφτιση ήταν πυρετώδεις εδώ και εβδομάδες και οι γονείς είναι έτοιμοι πλέον να υποδεχθούν λιγοστούς φίλους και συγγενείς για το μυστήριο. Λέγεται ότι οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 30.

Το ζευγάρι επιθυμεί να αποφευχθεί ο συνωστισμός αλλά και να τηρηθούν τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους προς τα Μέσα Ενημέρωσης, προς τα οποία απευθύνουν έκκληση να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του μυστηρίου και την απόφασή τους να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους που εστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου τους, Νίκου Αγαπηνού, σημειώνεται: “Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ