Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαρία Ηλιάκη και ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο αγαπημένος της στη Ζυρίχη και μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά και 500 γραμμάρια.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά την γέννηση της κόρης της, μέσα από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, η ίδια φωτογράφισε τα ροζ μπαλόνια που έχει στο δωμάτιό της αλλά και τη θέα που βλέπει από το παράθυρο.

Oι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου τηςΟ σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιος Μανουσάκης, μίλησε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης τους, στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Οι δύο παρουσιάστριες πέρα από τη συνεργασία τους στο παρελθόν, διατηρούν στενή φιλία.

“Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες. Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Είδα τη Μαρία να λάμπει. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι” περιέγραψε.

“Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είμαι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει” πρόσθεσε, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου ήταν συγκινημένη καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ