Μπραντ Πιτ: Ποια είναι η 36χρονη που “έβαλε στο μάτι” – Το φλερτ στα Όσκαρ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπραντ Πιτ έχει “βάλει στο μάτι” την 36χρονη Andra Day. Σύμφωνα με την Dailymail o 57χρονος ηθοποιός “πιάστηκε στα πράσα” να φλερτάρει στα παρασκήνια των Όσκαρ με την τραγουδίστρια και ηθοποιό, τον Απρίλιο.

Τα νέα για το ενδιαφέρον του Μπραντ Πιτ για την ανερχόμενη τραγουδίστρια, έρχονται μετά τη νίκη του στη δικαστική μάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών. Το δικαστήριο αποφάσισε το ζευγάρι να έχει κοινή κηδεμονία. Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στον ηθοποιό “η Άντρα ήταν στο ραντάρ του Μπραντ εδώ και καιρό”. Ο 57χρονος μαγεύτηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν την είδε στην τελετή των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.

“Φλέρταραν στα παρασκήνια και αντάλλαξαν και τηλεφωνικούς αριθμούς. Μπορεί να ήταν κάτι επαγγελματικό, αλλά κάποιοι από τους φίλους του Μπραντ ήδη συζητούσαν πως οι δυο τους θα ήταν ένα τέλειο ζευγάρι” συνέχισε η πηγή.

Η Andra Day βγήκε στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του άλμπουμ της το 2015, “Cheers To The Fall”, αλλά έγινε πιο γνωστή τελευταία με κάποιες δουλειές της ως ηθοποιός.

Εκτός από τους μικρούς ρόλους στις ταινίες Marshall και Cars 3 (και οι δύο γυρίστηκαν το 2017), η μεγαλύτερη επιτυχία της Day μέχρι σήμερα είναι η συμμετοχή της στο “The United States Vs. Billie Holiday”, όπου ενσαρκώνει την θρυλική τραγουδίστια της jazz singer.

Η 36χρονη “τα έδωσε όλα στον ρόλο”, καθώς όπως έγινε γνωστό για να μπει πιο βαθιά στην ιδιοσυγκρασία της ηρωίδας, άρχισε να πίνει τζιν σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι “ήταν ένα από τα πιο ανθυγιεινά πράγματα που έχω κάνει ποτέ, αν και η κατάχρηση αυτή με βοήθηκε να καταλάβω καλύτερα την Holiday”.

Για τον ρόλο αυτόν κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Μπραντ Πιτ φέρεται να ήταν μεγάλο χτύπημα για την Αντζελίνα Τζολί, η οποία είχε στραφεί και κατά του δικαστή της υπόθεσης, ο οποίος δεν επέτρεψε στα παιδιά να καταθέσουν. Άτομο κοντά στην ηθοποιό δήλωσε ότι πιστεύει ότι το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν ότι τα θέματα που επηρεάζουν την οικογένειά της.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έχουν μαζί έξι παιδιά, από τα οποία τα 5 είναι ανήλικα. Ο 19χρονος Μάντοξ, ο 17χρονος Παξ, η 16χρονη Ζαχάρα, η 14χρονη Σιλό και τα 12χρονα διδύμα Βιβιέν και Νοξ είναι το αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης στο πιο ακριβό και σκληρό διαζύγιο στην ιστορία του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Page Six, ο δικαστής της υπόθεσης ανέφερε πως πήρε αυτήν την απόφαση έπειτα από πολλούς μήνες συλλογής μαρτυριών από επαγγελματίες κοινωνικών υπηρεσιών και μάρτυρες. «Ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του και ήταν ξεκάθαρο ότι η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», εξήγησε άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ