Λεονάρντο ΝτιΚάπριο: Αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του επιδόσεις – Η πρώην που τον “έκαψε”

Μπορεί να είναι ο “Λύκος της Wall Street”, αλλά από ότι φαίνεται δεν είναι “λύκος” και στο κρεβάτι. Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο βρίσκεται στο επίκεντρο των περιοδικών και των social media μετά τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο TikTok και πλέον όλοι αναρωτιούνται… Η ανιψιά μιας πρώην σχέσης του διάσημου ηθοποιού ανέφερε στο βίντεο “η θεία μου έχει κοιμηθεί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Όπως προκύπτει δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι δυστυχώς”.

Η Star, είναι ανιψιά της Julianne Hough και ανέβασε το βίντεο λόγω του challenge που καλεί τους συγγενείς διάσημων να μιλήσουν για οτιδήποτε ενδιαφέρον.

Η κοπέλα όμως δεν έμεινε μόνο στον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, αναφέρθηκε και σε άλλους διάσημους που η θεία αλλά και ο θείος της, Derek Hough, είχαν σχέση. Μερικοί από αυτούς είναι η Nina Dobrev, η Nikki Reed και ο Ian Somerhalder.

Το εν λόγω βίντεο πλεόν έχει διαγραφεί, μάλλον επειδή η Star δεν είχε πάρει την έγκριση από τους θείους για να… ανοίξει το στόμα της.

Η Julianne είναι γνωστή από την κριτική επιτροπή του “Dancing With the Stars”, αλλά και τον γάμο της με γνωστό αθλητή.

Δεν είχε επιβεβαιώσει ποτέ ότι είχε σχέση με τον ηθοποιό, αλλά το 2013, πολλά περιοδικά είχαν πρωτοσέλιδα για το ζευγάρι.

“Δεν λέω ψέματα, μπορείτε να το τσεκάρετε” πρόσθεσε η τολμηρή ανιψιά, που έβγαλε τα άπλυτα της θείας της στο φόρα. Η Page Six επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα είναι όντως ανιψιά της Julianne και του Derek. Η μητέρα της, είναι η μεγαλύτερη αδελφή τους, Sharee Hough Selman. Τον Φεβρουάριο του 2016, η Julianne είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με την ανιψιά της να χορεύει μπαλέτο, τονίζοντας πόσο υπερήφανη είναι για εκείνη.

Η πλευρά του διάσημου ηθοποιού δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα όσα αποκαλύφθηκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ