Η Emma Stone μεταμορφώνεται σε Cruella και κάνει το δικό της fashion statement

Η Cruella de Vil επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη μορφή της Οσκαρικής, Emma Stone και με πανκ διάθεση βγαλμένη από τα 70s ως άλλη… Vivienne Westwood. Πρόκειται για μια live action εκδοχή των «101 Σκυλιών της Δαλματίας» της Disney σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie και με outfits που θα μείνουν αξέχαστα.

Η ηρωίδα που αγαπάμε να μισούμε αλλάζει περίπου 47 κοστούμια κατά την διάρκεια της ταινίας κάνοντας το δικό της fashion statement με κόκκινα πουλόβερ, military jackets, παντελόνια motocross και balloon φούστες με ραμμένα στο χέρι πέταλα.

Cruella/Disney

Τοποθετημένη στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’70, η ταινία ακολουθεί την Estrella μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας που έρχεται κοντά στην σικ αριστοκράτισσα, Emma Thompson. Ως μια από τις αναγνωρίσιμες… κακιές του σινεμά η ίδια επικεντρώνεται στη μόδα με over-the-top ενδυματολογικές επιλογές και προσπαθεί να φτάσει ψηλά με όποιο αδίστακτο τρόπο υπάρχει μέχρι να γίνει η γνωστή σε όλους μας Cruella.

Cruella/Disney

Απορρίπτοντας την ιδέα της δημιουργίας ενός χαρακτήρα τύπου femme fatale à la Angelina Jolie στο «Maleficent», η costume designer Jenny Beavan (που έχει 10 υποψηφιότητες για Oscar και δύο νίκες για το «Mad Max: Fury Road» και το «A Room with a View» του 1986) έδωσε στην Cruella της μια διαφορετική διάσταση. «Αυτή η ταινία είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε η ίδια.

Cruella/Disney

Η Beavan και η ομάδα της μοιράστηκαν μερικές λεπτομέρειες στην αμερικάνικη έκδοση του InStyle σχετικά με τις ξεχωριστές εμφανίσεις της Cruella. Όπως τα 5.070 μεμονωμένα πέταλα και τα 393 μέτρα οργάντζα που χρησιμοποιήθηκαν σε ένα από τα φόρεματά της, τα 33 κοστούμια της Βαρόνης, τα ειδικά κολάρα σκύλου και τα 200 κουτιά λευκού χρώματος με τα οποία βάφτηκαν οι περούκες.

Cruella/Disney

H ιστορία βρίσκει για τρίτη φορά κινηματογραφική μεταφορά μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1961 και την διασκευή του 1996 με την χαρακτηριστική μορφή της Glenn Close, που τώρα εκτελεί χρέη παραγωγού.

Cruella/Disney

Η «Cruella» αναμένεται στους θερινούς κινηματογράφους και στο Disney+ στις 28 Μαΐου και σύμφωνα με την ατάκα της ταινίας, «She’s just getting started!».

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ