Τζωρτζ Παπακώστας: Συγκατοικεί με τη σύντροφό του στα νότια προάστια

Της Νίκης Κώτσου,

Έναν πολύ δυνατό έρωτα ζει ο σεφ και επιχειρηματίας Τζωρτζ Παπακώστας. Η Φωτεινή Κ. είναι το κορίτσι που τον κάνει να βλέπει τη ζωή διαφορετικά και εκείνος κατάφερε να τη φέρει από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια της Αττικής. Η πανέμορφη μελαχρινή έχει αλλάξει τη ζωή του επιχειρηματία και, όσες αναποδιές και να έρθουν, για εκείνον πλέον εκείνο που μετρά είναι η προσωπική του ευτυχία.

Παρόλο που πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη επαγγελματική περιπέτεια, με το άνοιγμα της εστίασης, την αντιμετώπισε με ψυχραιμία. Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή, ένα από τα μαγαζιά της αλυσίδας μπέργκερ που διατηρεί στη Γλυφάδα άρπαξε φωτιά, χωρίς να καταστραφεί εντελώς. «Ευτυχώς, προλάβαμε τα χειρότερα και συνεχίζουμε κανονικά. Εγώ είμαι πολύ καλά», δήλωσε ο ίδιος στη Realnews, προσθέτοντας πως προληπτικά έμεινε για λίγες ώρες στο νοσοκομείο.

Ο Τζωρτζ, ως επιχειρηματίας και σεφ, είναι πολύ επιτυχημένος στον χώρο του. Το μόνο που απέμενε ήταν να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση. Φάνηκε τυχερός και σε αυτό, καθώς γνώρισε την πανέμορφη Θεσσαλονικιά, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Οι δυο τους συγκατοικούν ήδη στο σπίτι του σεφ στα νότια προάστια, κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν διαφημίζουν τη σχέση τους. Η όμορφη καθημερινότητα που ζουν στο σπίτι φαίνεται ότι ισορρόπησε τα πάντα.

Γεμάτοι σχέδια

Η όμορφη Φωτεινή έχει σπουδάσει Οικονομικά και εργάζεται ως σύμβουλος σε αυτόν τον τομέα. Ο Τζωρτζ θέλει να φτιάξει τη ζωή του, να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά. Μια γυναίκα εκτός χώρου θα ήταν το ιδανικό για αυτόν. «Είμαστε πολύ καλά μαζί», δηλώνει ο σεφ και προσθέτει: «Η Φωτεινή είναι στο πλευρό μου και με στηρίζει». Ανάμεσα στα κοινά χόμπι τους είναι και τα ταξίδια και, καθώς επανέρχεται η κανονικότητα μετά την καραντίνα, σχεδιάζουν μια απόδραση σε κάποιο μακρινό προορισμό.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ