Νεφέλη Λιβιεράτου: Είναι ερωτευμένη με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας

Της Νίκης Κώτσου,

Με τον Αλέξανδρο Λαρσινό, τον γιο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού, που έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία 58 ετών, είναι ερωτευμένη η Νεφέλη Λιβιεράτου. Ο γοητευτικός πρώην βολεϊμπολίστας φαίνεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της μεγάλης κόρης του τραγουδιστή Λάμπη Λιβιεράτου και του μοντέλου Εύης Αδάμ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και η χημεία μεταξύ τους έγινε αμέσως αντιληπτή. Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι για να απολαύσουν διακοπές με σκάφος στα νησιά του Αιγαίου, όπως έγινε και πέρυσι.

Η 21χρονη Ν. Λιβιεράτου περνά αρκετό χρόνο στη Βρετανία, καθώς σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο Bath College. Αν και η αδελφή της, Δανάη, ασχολείται με το τραγούδι, η Νεφέλη δεν φαίνεται να είχε κλίση προς τη μουσική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ πολλοί φίλοι τους πιστεύουν ότι δεν θα αργήσουν να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ο 22χρονος Αλ. Λαρσινός έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γενεύη της Ελβετίας και συγκεκριμένα στο Geneva Business School, μιλά αγγλικά και γαλλικά και εργάζεται εδώ και περίπου τρία χρόνια στην εταιρεία Golden Yachts, όπου είναι συντονιστής προμηθειών. Έχει τελειώσει τη Σχολή Μωραΐτη και από τα μαθητικά του χρόνια διακρίθηκε ως αθλητής στο βόλεϊ.

Αξίζει να πούμε ότι ο πάμπλουτος νεαρός εξελίχθηκε σε επαγγελματία βολεϊμπολίστα, καθώς έπαιζε στην Α1 κατηγορία, ενώ ήταν παίκτης και της ελβετικής ομάδας Chenois Geneva. Παρόλο που η οικογένειά του έχει τον όμιλο Λαρσινός, ο ίδιος δεν έχει μέχρι σήμερα θελήσει να ασχοληθεί με το επιχειρείν. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την οποία είχε ιδρύσει ο παππούς του.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ