Demy: Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο – Τι αποκάλυψε για τον σύντροφό της

Της Πολυξένης Καραμίχα,

Μια ανάσα πριν από τον διαγωνισμό της Eurovision, η Demy, που εκπροσώπησε τη χώρα μας το 2017 στο Κίεβο με το τραγούδι «This is love», μιλά στη Realnews για τις φετινές συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου: «Πολύ δυνατές! Ωραία κομμάτια, καλές ομάδες και τα κορίτσια είναι πολύ ταλαντούχα. Τα έχουν όλα. Θα μας κάνουν περήφανους!». Η ίδια είχε πιεστεί αρκετά τότε που συμμετείχε στον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να μη ζήσει την εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο, γι’ αυτό και θα συμβούλευε τη Στεφανία Λυμπερακάκη και την Ελενα Τσαγκρινού: «Να το απολαύσουν! Να μην αφήσουν το άγχος, που είναι λογικό να υπάρχει σε ένα βαθμό, να θολώσει αυτή την υπέροχη εμπειρία και, φυσικά, να είναι ο εαυτός τους».

Πρόσφατα, η Demy ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική, παίρνοντας πτυχίο, παρόλο που δεν σκέφτεται να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο κλάδο: «Ήταν ένας προσωπικός μου στόχος, ένα στοίχημα. Δεν θα ένιωθα καλά αν δεν τα κατάφερνα τελικά. Ήταν, όμως, κι ένα πολύ χρήσιμο ταξίδι οι σπουδές μου όλα αυτά τα χρόνια. Πέρα από τις γνώσεις που αποκόμισα, με βοηθούσε κατά καιρούς να μένω προσγειωμένη, να βλέπω τα πράγματα πιο σφαιρικά και να μη “χάνομαι” στον μικρόκοσμο της δουλειάς μου», εξηγεί στην «R».

Πλήρως αφοσιωμένη στη μουσική, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ξέρει πλέον τι θέλει: «Οι δυσκολότερες στιγμές πιστεύω ότι είναι όταν κάνεις κάτι το οποίο δεν ήθελες να κάνεις. Πολλές φορές μπορεί να παρασυρθείς σε κάποια απόφαση και να βρεθείς σε μια συνεργασία ή σε ένα χώρο που δεν σου ταιριάζει. Αυτό είναι το πιο ψυχοφθόρο για εμένα, γιατί στη δουλειά αυτή δίνεις την ψυχή σου πάνω στη σκηνή, ανοίγεσαι και είσαι ευάλωτος». Αγαπά πολύ το μιούζικαλ και το θεωρεί μια καλλιτεχνική πρόκληση. «Συνδυάζει τραγούδι, χορό, υποκριτική. Θέλει αφοσίωση και πειθαρχία και χαρίζει ένα ασύγκριτο μαγικό ταξίδι, που έχω ζήσει και εγώ ως θεατής πολλές φορές. Έχει τύχει να δω μιούζικαλ στο εξωτερικό και να βάλω τα κλάματα στο πρώτο λεπτό από το δέος», λέει.

Ευτυχισμένοι μαζί

Τα τελευταία χρόνια, η Demy ζει τον έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου και είναι έτοιμη να αποκαλύψει το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους: «Όταν ο σύντροφος έχει και αυτός μια μεγάλη λίστα με ενδιαφέροντα και ασχολίες! Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις χρόνο για να αφιερώνεις στη σχέση σου, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να νιώθεις γεμάτος με αυτό που είσαι και αυτά που κάνεις και αυτό για εμάς είναι βασικό. Γι’ αυτό στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο».

Παρόλο που συγκατοικούν από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιού χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις για τη Demy: «Να είμαι καλά με τον εαυτό μου, πλήρης, ώστε να είμαι έτοιμη να αφιερώσω αυτό που κρίνω ό,τι χρειάζεται σε ένα παιδί»

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ