Τζόνι Ντεπ: Νέα “όπλα” στη μάχη κατά της Άμπερ Χερντ – Πώς θα αποδείξει ότι η πρώην σύζυγός του λέει ψέματα

Τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ και των μαρτύρων της ότι ο Τζόνι Ντεπ της πέταξε ένα κινητό στο πρόσωπο και διέλυσε την κουζίνα του ρετιρέ τους στη διάρκεια του τρικούβερτου καβγά τους τον Μάιο του 2016 σκοπεύει να αποδείξει ότι είναι ψευδείς ο Χολιγουντιανός σταρ ο οποίος πρόσθεσε νέα “όπλα” στη φαρέτρα του εναντίον της πρώην συζύγου του.

Όπως υποστηρίζει ο Τζόνι Ντεπ υπάρχουν νέες μαρτυρίες από αστυνομικούς αλλά και ανέκδοτο βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που φέρουν πάνω τους αυτοί που αποδεικνύουν ότι η Χερντ λέει ψέματα για τον εκρηκτικό καβγά που έβαλε τίτλους τέλους στον τοξικό γάμο τους.

Οι δικηγόροι του Ντεπ υποστηρίζουν ότι οι απεικονίσεις των ζημιών, όπως σπασμένα κηροπήγια, γυαλιά σπασμένα στο πάτωμα, λεκέδες από κόκκινο κρασί σε τοίχους και χαλιά, είναι εντελώς διαφορετικές απ’ ό,τι θυμούνται οι αστυνομικοί. Τέσσερις διαφορετικοί αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες βρέθηκαν στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης μέσα σε δύο ώρες αφού οι φίλοι της Χερντ έκαναν λάθος και κάλεσαν το 911 δύο φορές. Οι πρώτοι δύο αστυνομικοί έδωσαν νέες καταθέσεις μέσα στον περασμένο μήνα σημειώνοντας ότι σάρωσαν το διαμέρισμά αλλά δεν είδαν τραυματισμούς, βανδαλισμούς ή αποδείξεις εγκλήματος.

Το DailyMail.com φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα υλικό από τη δεύτερη ομάδα αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο μετά το δεύτερο τηλεφώνημα οι οποίοι είχαν και κάμερες πάνω τους καταγράφοντας τη στιγμή που μπαίνουν στο σπίτι του Ντεπ και της Χερντ αργά εκείνη τη νύχτα. Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν, ο τακτοποιημένος διάδρομος οδηγούσε σε μια κομψότατη κουζίνα. Το σαλόνι είναι γεμάτο στολίδια, φρέσκα λουλούδια, στοίβες βιβλίων και πολλά κεριά και κηροπήγια. Οι αστυνομικοί επιμένουν ότι δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο και δεν υπάρχουν ύποπτα σημάδια ζημιάς, αναστάτωσης ή λεκέδες σε πατώματα ή χαλιά στα τριάμισι λεπτά που κατέγραψαν οι κάμερές τους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ντεπ, Άνταμ Γουάλντμαν, το υλικό αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμία διάλυση και όσα έχει πει η Χερντ δεν είναι αξιόπιστα. “Η Άμπερ Χερντ και οι φίλοι της περιγράφουν ένα χαοτικό, ακατάστατο σκηνικό εγκλήματος, αλλά το μόλις δημοσιευμένο υλικό από τις κάμερες σώματος των αστυνομικών του Λος Άντζελες δείχνει ξεκάθαρα πως το ρετιρέ ήταν εντελώς άθικτο και ότι η μαρτυρία τους ήταν ακόμη ένα μεγαλειώδες ψέμα” είπε ο Γουάλντμαν στο DailyMail.com.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται για την επόμενη δικαστική μάχη στη Βιρτζίνια όπου ο Ντεπ μηνύει το Χερντ σε μια αγωγή 50 εκατ. δολαρίων για ένα άρθρο στη Washington Post όπου περιγράφει τον εαυτό της ως επιζήσα ενδοοικογενειακκής βίας.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ