Μέγκαν Μαρκλ: Ανοίγει πόλεμο με την Κέιτ Μίντλετον – Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας βάζει στο στόχαστρο

Αποφασισμένη να προκαλέσει οριστική ρήξη με τη βασιλική οικογένεια είναι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φέρεται να τα βάζει με τη συννυφάδα της Κέιτ Μίντλετον αλλά και με την πεθερά της Καμίλα.

Πηγή υποστήριξε ότι η Μέγκαν κατηγορεί τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, τη Δούκισσα της Κορνουάλης αλλά και τον πρίγκιπα Κάρολο ότι διέρρεαν ιστορίες για εκείνη στον Τύπο όταν ήταν ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνονταν ότι οι αρνητικές ιστορίες γι’ αυτούς -περιλαμβανομένης αυτής σχετικά με την Κέιτ, ότι την έκανε να κλαίει μετά την πρόβα φορεμάτων των παρανύμφων πριν από τον γάμο τους το 2018- πρέπει να είχαν διαρρεύσει από την Κέιτ, την Καμίλα ή τον Κάρολο, είπε πηγή των Ανακτόρων.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται μόλις ημέρες μετά που η Μέγκαν κατηγορείται ότι εξανάγκασε δύο προσωπικούς της βοηθούς να παραιτηθούν με το bullying που τους έκανε ενώ συνέθλιψε την αυτοπεποίθηση ενός τρίτου, ενώ άλλος πρώην βοηθός χαρακτήρισε τον Χάρι και τη σύζυγό του “εξωφρενικούς νταήδες” στους βρετανικούς Times. Τα Ανάκτορα ξεκίνησαν επίσημη έρευνα σ’ αυτούς τους ισχυρισμούς για τη συμπεριφορά της Μέγκαν επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται και ούτε θα γίνουν ανεκτές εναντίον των υπαλλήλων της μοναρχίας όπου ακολουθείται μία πολιτική σεβασμού της αξιοπρέπειας όλων. Μάλιστα, λέγεται ότι τουλάχιστον δέκα εξαιρετικοί επαγγελματίες, βοηθοί των Ανακτόρων, θα καταθέσουν σ’ αυτήν την έρευνα εις βάρος της Δούκισσας.

Η Μέγκαν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά αυτές τις καταγγελίες επιμένοντας ότι η εφημερίδα χρησιμοποιείται από το Μπάκιγχαμ για να διαδίδει ψεύδη για εκείνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ