Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατατρόπωσε τη Μέγκαν Μαρκλ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το Megxit είχε διάφορες προεκτάσεις όπως αποδεικνύεται τελικά, καθώς πέρα από τον πριγκιπικό τίτλο η Μέγκαν έχασε και τον τίτλο της influencer της μόδας.

Από τη στιγμή που η Μέγκαν μπήκε στη βασιλική οικογένεια προκάλεσε την “Επίδραση Μέγκαν” σύμφωνα με την οποία ό,τι φορούσε η Δούκισσα του Σάσεξ ξεπουλούσε, κάτι που συνέβαινε πριν μόνο με την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η επιρροή στη μόδα ήταν απόλυτη. Ωστόσο, μετά το Megxit, η επιρροή της Μέγκαν στη μόδα και τις καταναλώτριες μειώθηκε δραστικά αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο και πάλι στη Δούκισσα του Κέμπριτζ να χρισθεί για άλλη μια χρονιά “η βασίλισσα του σικ”, σύμφωνα με τα δεδομένα του LovetheSales.com. Ειδικοί επί της μόδας ανέλυσαν τα τελικά αποτελέσματα για το ποια διασημότητα ενέπνευσε τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις αναζητήσεις αγορών ή τις πωλήσεις συγκεκριμένων αντικειμένων το 2020. Έτσι, στην πρώτη θέση ήτα η 38χρονη Δούκισσα του Κέμπριτζ της οποίας το λουλουδάτο φόρεμα από το Faithfull The Brand έγινε περιζήτητο με τις καταναλώτριες να το αναζητούν 112% περισσότερο από άλλα ενδύματα. Στη “μάχη” του στυλ ακολουθούν δεύτερη η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής “This Morning” Χόλι Γουίλουμπαϊ και τρίτη πλέον η Δούκισσα του Σάσεξ.

Δείτε το βίντεο

 Το κάζουαλ και ανάλαφρο αλλά και καλοκαιρινό προσωπικό στυλ της Κέιτ στη διάρκεια της καραντίνας, όπως εμφανιζόταν σε βιντεοκλήσεις μέσω Ζoom ξετρέλανε τους καταναλωτές και έτσι η Δούκισσα του Κέμπριτζ ηγείται με απόλυτη επιρροή στη μόδα. Παράλληλα, συνέχισε άοκνα το φιλανθρωπικό της έργο ακόμη και διαδικτυακά. Το κοινό κατάφερε να δει μία πιο προσωπική πλευρά της Κέιτ στη διάρκεια του lockdown ενώ η πιο ξεχωριστή της στιγμή, σύμφωνα με ειδικό της μόδας, ήτα στο τέλος Ιουνίου, η επίσκεψή της στο Νόρφολκ, στο Framlingham Earl, εκεί όπου εμφανίστηκε φορώντας δλοράλ φόρεμα επιβάλλοντας την απόλυτη τάση του καλοκαιριού. Το φόρεμα εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες και οι αναζητήσεις για φλοράλ φορέματα αυξήθηκαν κατά 158% τις επόμενες ημέρες, με συνολική αύξηση 112% το 2020 σε σχέση με το 2019. Εννιά στα 10 ρούχα που λάνσαρε η Κέιτ το 2020 ξεπούλησαν.

Μία από τις πιο επιδραστικές παρουσιάστριες για το στυλ τους είναι η Χόλι, η οποία παρουσιάζει μέσω instagram τα αεράτα φορέματά της και την καλά συντονισμένη εμφάνισή της. Τον Μάρτιο φόρεσε μία δερμάτινη φούστα με ένα μαύρο μπλουζάκι και αυτό διπλασίασε τις πωλήσεις για παρόμοιες φούστες τις επόμενες 48 ώρες. Μάλιστα, συνολικά υπήρξε αύξηση 82% στις πωλήσεις.

Το χαλαρό στυλ της Μέγκαν, με τα αθλητικά παπούτσια και τα λινά άνετα ρούχα την κατέταξαν στην ρίτη θέση της… στιλιστικής δημοφιλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ