Οι οκτώ “Αποχρώσεις” της Έλενας Παπαρίζου – Εντυπωσιάζει στο νέο… πράσινο βιντεοκλίπ της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει με τη νέα της δουλειά “Αποχρώσεις”. Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στα social media το πέμπτο κατά σειρά music video του #ProjectAprohosis.

Συνολικά θα παρουσιάσει οκτώ μουσικά βίντεο για τα καινούργια τραγούδια που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ της «Αποχρώσεις», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα μιλήσει τόσο για τα νέα μουσικά της μονοπάτια, τη νίκη στο The Voice, την προσωπική της ζωή και για πολλά άλλα.

Μετά τα τραγούδια «Αναμονή», «Δεν Επέστρεψα», «Μια Σταγόνα Αμαρτία», «Για Ποια Αγάπη», τη σκυτάλη παίρνει το πέμπτο κατά σειρά music video του #ProjectAprohosis.

Το «Μη» είναι ένα σύγχρονο pop τραγούδι που συνδυάζει άψογα στο ηχόχρωμά του μια πινελιά από τη δεκαετία του ’80.

«Μη, μην παρακαλάς, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα, τίποτα ανάμεσά μας… Μη, μη μ’ αναζητάς, δεν υπάρχει τίποτα στο τίποτα, δεν έχει μείνει τίποτα για μας, τίποτα για μας…», τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου με τη μοναδική ενέργεια που τη διακρίνει.

Στο νέο album θα συναντήσουμε τα ήδη γνωστά mega hits «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», το ντουέτο «Έτσι Είναι Η Φάση» με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, το «Μίλα Μου», το Νο1 airplay single «Σε Ξένο Σώμα» αλλά και το ολοκαίνουργιο single “Deja Vu” με τη συμμετοχή της Marseaux. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο album στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου αναλαμβάνει να κάνει συμπαραγωγή, σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Κόκκινο. Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν σε μουσική οι ARCADE, ο Μπάμπης Σάμης, ο PADE, οι Damian Magand, Kirsten Collins & Bosorg Etemad, ο Δημήτρης Ξυπολιάς, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Kim Διαμαντόπουλος και ο Levianth ενώ στίχους στις ολοκαίνουργιες επιτυχίες της Έλενας έχουν χαρίσει οι ARCADE, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ρενέ, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Solmeister και ο iLLEOo. Στο τραγούδι «Μίλα Μου» μάλιστα το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, συμμετέχει και η ίδια η Έλενα τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ