Νέα “κοινωνική γκάφα” από Χάρι και Μέγκαν – “Θύμα” ξανά η πριγκίπισσα Ευγενία

Για νέο “φάουλ” από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ κατά της πριγκίπισσας Ευγενίας και του συζύγου της Τζακ Μπρούκσμπανκ μιλούν οι φαν των γαλαζοαίματων. Πριν από λίγες ημέρες η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ανακοίνωση ήρθε με μια τρυφερή φωτογραφία όπου το ευτυχές ζεύγος κρατά το χεράκι του νεογέννητου. Και ενώ δεν έχει περάσει ακόμη ο απόηχος και η Ευγενία μόλις βγήκε από το μαιευτήριο, η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να ανακοινώσουν, προφανώς λόγω Ημέρας Ερωτευμένων, ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Οι χρήστες του Twitter γράφουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα έπρεπε να περιμένουν λίγες μέρες ακόμη για να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Μέγκαν και να αφήσουν την Ευγενία να απολαύσει τη δική της στιγμή. Παράλληλα, σημειώνουν πως θα έπρεπε να περιμένουν πρώτα η πριγκίπισσα Ευγενία να δώσει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου μωρού της και το όνομά του.

Αυτή είναι η δεύτερη “κοινωνική γκάφα” του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και μάλιστα πάλι με “θύμα” την ξαδέλφη του Χάρι. Την πρώτη φορά ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν στον γάμο της Ευγενίας, θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν στη βασιλική οικογένεια ότι η Μέγκαν είναι έγκυος στον Άρτσι, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. “Δεν το πήρε καλά η Ευγενία, σύμφωνα με πηγή κατά την οποία η πριγκίπισσα είπε σε φίλους ότι το ζευγάρι θα έπρεπε να περιμένει προτού ανακοινώσει τα νέα του” αναφέρουν ο Όμιντ Σκόμπι και η Κάρολιν Ντουράντ στη βιογραφία του Χάρι και της Μέγκαν “Finding Freedom”.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είπαν στα μέλητης βασιλικής οικογένειας ότι η Μέγκαν ήταν έγκυος γιατί ήταν η τελευταία φορά που θα τους έβλεπαν όλους μαζί συγκεντρωμένους, προτού αποχωρήσουν για την περιοδεία τους στην Αυστραλία. Τέσσερις μέρες μετά, την παραμονη΄ της άφιξής τους στο Σίδνεϊ, η Μέγκαν και ο Χάρι ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τότε η Μέγκαν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος. Παράτο γεγονός ότι ήταν ακόμη σχετικά νωρίς για την ανακοίνωση, το ζευγάρι προτίμησε να το γνωστοποιήσει και να μην αφήσει τις φήμες που οργίαζαν να επισκιάσουν την περιοδεία. Στο εκρηκτικό βιβλίο τους “Royals At War” οι συγγραφείς αναφέρουν το ατόπημα του Χάρι και της Μέγκαν ως τεράστια “κοινωνική γκάφα”.

Λέγεται ότι η Ευγενία ήταν έξαλλη με τον ξάδελφό της που επέλεξε τη δική της ημέρα, τη δική της στιγμή για να ανακοινώσει σε φίλους και συγγενείς, καλεσμένους στον γάμο της ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. “Η Μέγκαν έβαλε το πόδι της μέσα όταν αποφάσισε ότι θα ήταν η ιδανική στιγμή να ανακοινώσει ότι αυτή και ο Χάρι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αυτό ήταν τεράστιθα κοινωνική γκάφα, ακόμη και αν δεν είσαι γαλαζοαίματος, να κλέψεις το φως από τη νΕυγενία, η οποία ήταν έξαλλη, όπως και η μητέρα της, Σάρα” έγραψαν οι συγγραφείς. Λέγεται ότι ο Χάρι αισθάνθηκε ντροπιασμένος από την ανακοίνωση της Μέγκαν στη γαμήλια τελετή της Ευγενίας. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στις 15 Οκτωβρίου και συνέπεσε με τα γενέθλια της Σάρα Φέργκιουσον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ