Βασίλισσα Ελισάβετ: Απέκτησε το ένατο δισέγγονό της – Γέννησε η πριγκίπισσα Ευγενία-ΦΩΤΟ

Η πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, έφερε σήμερα στον κόσμο ένα αγοράκι, τον πρώτο εγγονό του πρίγκιπα Άντριου, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η 30χρονη πριγκίπισσα γέννησε το πρωί στο Νοσοκομείο Πόρτλαντ, στο κεντρικό Λονδίνο, στην πολυτελή κλινική όπου γέννησε και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο σύζυγός της Τζακ Μπρούκσμπανκ, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στο Ουίνδσορ, ήταν παρών. Η Ευγενία είναι η πρωτότοκη κόρη του Άντριου, του μικρότερου γιου της βασίλισσας, και της Σάρα Φέργκιουσον. Το νεογέννητο, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε, είναι 11ο στη σειρά διαδοχής. Πρόκειται για το ένατο δισέγγονο που αποκτά η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο μπέμπης γεννήθηκε 3,670 κιλά στις 8.55 το πρωί. Το ζευγάρι έσπασε την παράδοση και ανακοίνωσε την είδηση με μία ασπρόμαυρη φωτό στο instagram όπου οι ευτυχισμένοι γονείς κρατούν το χεράκι του γιου τους. Η Ευγενία συνόδευσε την ανάρτησή της με τρεις μπλε καρδιές. Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι μητέρα και γιος είναι καλά. Η βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Δούκας του Γιορκ, η Σάρα Φέργκιουσον Δούκισσα του Γιορκ και το ζεύγος Μπρούκσμπανκ εξέφρασαν τη χαρά τους για τη γέννηση του μικρού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ